Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, melyiküket "válass...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, melyiküket "válasszam"?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőmmel 7 éve ismerjük egymást. Év elején mindketten megismerkedtünk egy új fiúval, egy baráti társaságba járunk vele. Amint megláttuk, mondtuk hogy mennyire helyes. A barátnőm utánna ráírt, beszéltek. Bejött a fiú a barátnőmnek. Utánna lb 1 héttel ezek után rámírt a fiú, és nagyon sokat beszélgettünk, elhívott találkozni is, de akkor még azt mondtam hogy ezt ne, mivel próbáltam magamnak is bemesélni hogy nem jön be. Utánna barátnőmnek is elmondtam, hogy tetszik, már nem csak a külseje, hanem a jelleme, a személyisége is. Azt mondta erre, hogy gondolta, csak ne jöjjek vele össze, mert az neki rettenetesen fájna. Na, ez kb olyan 2017 decemberében volt. Akkor már szerelmes voltam a fiúba, és nagyon sokat beszéltünk. Utánna együtt szilvesztereztünk, de vigyáztam nehogy történjen bármi is kettőnk között, nem akartam a barátnőmnek rosszat. Idén is egész jól kibírtam, nagyon sokat beszélünk, a fiú már bevallotta hogy szeret engem, de én azt válaszoltam, hogy várjunk még, barátkozzunk (rettentesen béna, tudom...) Aztán most szombaton megtörtént a baj, barátnőm nem volt a ott a házibuliban (síelt), és összejöttem a fiúval. Nagyon jó volt, és úgy érzem ezek után már nem tudnék neki nemet mondani, és ezt ő is tudja😂

De a lényeg, hogy a barátnőm még nem tudja, meg fog szerintetek sértődni, vagy inkább mondjak le a fiúról a barátnőmért? Vagy mit csináljak, ne mondjam el neki? Legyünk titokbn együtt?

Fájdalmat nem akarok neki okozni csak

16 éves lány vagyok, a fiú 17.

2018. márc. 20. 22:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Itt teszi ki a kérdését ahelyett hogy szívná a kukiját,előtte meg a miénket.
2018. márc. 21. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:

"Aztán most szombaton megtörtént a baj, barátnőm nem volt a ott a házibuliban (síelt), és összejöttem a fiúval."

Tehát nem feküdtetek le...

.

.

.

Attól, hogy megfogtátok egymás kezét, az még nem "megcsalás" :D

2018. márc. 21. 14:30
 13/21 A kérdező kommentje:

Jó, én már feladtam midnent😂

Nem, nem feküdtünk le, de minden mást csináltunk...

Szerintem lazán mindketten megutálnak, és ennyi...

2018. márc. 21. 14:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Tehát petting volt? :D
2018. márc. 21. 15:31
 15/21 A kérdező kommentje:
Zseniális vagy tetyi😂
2018. márc. 21. 18:57
 16/21 anonim ***** válasza:
#15: Te meg ribantsz.
2018. márc. 21. 18:58
 17/21 A kérdező kommentje:
Értem. Mesélj még kérlek, komolyba
2018. márc. 21. 19:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy igazán jó barátságot nem szabad fiú miatt elrontani. A fiúk jönnek-mennek, de az igazán jó, erős barátság ritka. Mondd el a barátnődnek, hogy mi történt, utána majd ő mérlegeli, hogy szeretne-e továbbra is barátod maradni.
2018. márc. 21. 19:57
 19/21 anonim válasza:
69%

Csak én gondolom, hogy ez a "én láttam meg előbb stipistop" dolog nem működik fiúkra. Még barátnők között sem.

Értem tetszett a barátnőjének is a srác, de ha a srácnak a kérdező jött be (és fordítva) akkor miért ne jöhetnének össze? Nem arról van szó, hogy a barátnőjétől elszedte a pasiját és szemét áruló dög, csak arról, hogy mind a kettejüknek tetszett a fiú, a srácnak viszont a kérdező. (Meg alapból milyen már az, hogy a barátnő arra kér ne jöjj össze egy sráccal (akinél neki esetleg nincs esélye) csak mert neki az fájna? Miért ne jöhetnél össze azzal aki tetszik?) Nyilván belefér egy kis neheztelés a barátnő részéről, de ez nem olyan szörnyű.

Nekem is volt hasonló szitum gimis koromban, baráti társaságban felfedtem h tetszik egy srác. Mire a vele egy osztályba járó barátnőm megígérte, hogy "majd összehoz minket és szervez csoportos programokat h egy légtérben legyünk". Na persze a vége az lett, hogy ő jött össze vele. Ő sem merte elmondani, így csak egy csoportos reggelizős elszólásból tudtam meg a dolgot. Duzzogtam egy kicsit, meg bántott, hogy nem volt őszinte...de igazából beláttam, hogy valószínűleg én nem jöttem be a srácnak és amúgy is milyen indokkal éreztem úgy, hogy "jogot" formálhatok a fiúra.

Nem azt mondom, hogy egy darabig nem volt némi fagyos hangulat, vagy nem volt fura őket kettesben látni...de az élet megy tovább, a gimis "tiniszerelmek" meg úgyis jönnek és mennek.

Én a kérdező helyében őszinte lennék a barátnővel, jobb ha ezt tőled tudja meg. Ha a srác nem tudja, hogy tetszett a barátnődnek hagyd ki ebből.

2018. márc. 21. 20:49
 20/21 anonim válasza:
Nem azt mondom , hogy helyes amit tettel , de nem tudod mennyire bizhatsz a baratnodben ... en mar jartam igy , vakon megbiztam a baratnomben erre meg o .. tudta nagyon jol hogy egy fiu miatt mennyit szenvedtem es erre elvette ... na eloszor is tisztazd a pasival hogy komolyan gondolja e , meg hogy ne egy par hetes kapcsolat legyen .. ha a baratnod igazan szeret akkor azt tartja szem elott , hogy te boldog legy , tehat el kell viselje .. nem allhat a boldogsagod utjaba .. gondolj eloszor bele hogy o vajon hogy dontene? biztos vagy benne ? Ha meg hisztizik ez van , nem csak egy pasi van a vilagon , amugy meg ha latta hogy a sarcnak nem jon be akkor miert nem lepett le ? miert nem hagyja hogy legalabb te boldog legy ? A legjobb ha mar az elejen oszite vagy vele es kozlod hogy mi a helyzet.
2018. márc. 28. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!