Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiküket válasszam szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiküket válasszam szerintetek?

Figyelt kérdés

Pénteken voltam bulizni és összetalálkoztam egy régi ismerősömmel. 18 éves fiú, világos barna hajjal és zöld szemmel. Nagyon gazdagok, a fiú orvos akar lenni. Van egy húga. Nagyon kedves, figyelmes fiú. Sokat beszélgettünk, azt mondta, most az érettségire koncentrál, de utána találkozhatnánk, és akár több is lehetne. Nagyon szimpi a fiú, meg minden. Van egy macskája.

Viszont tegnap este megint voltam egy buliban. Kicsit sokat ittam, és elindultam egyedül haza. Egy fiú utánam jött. Már régóta ismerem, kiskorunkban "jártunk is". Mondtam neki, hogy nincsenek otthon a szüleim, és nem aludhatnék e náluk? :D Ez a fiú elég balhés. Fekete haja van, kreol bőre, és nagyon nagyon sötét barna szeme. Van két tetkója. Ő 17 éves. Kívülről mindenki azt hiszi, nincsenek érzései, és mindenkit utál. Pedig egyáltalán nem így van. Ha a közelébe enged valakit, bármit megtenne érte. Van 10 tesója. Az apja egy nagyon gonosz ember. Náluk aludtam, és mondta h feküdjek csak be az ágyba. Én mondtam h aludjon velem, és csak nagyon nehezen lehetett rávenni. Valahogy olyan mintha a titkos éne egy törékeny, kiszolgáltatott fiú lenne. Sokat verekszik. Cigizik. Ő is azt mondta ma reggel, hogy szeretné ha megint jóban lennénk, mint régen és talán megint megpróbálhatnánk "kettőnket". Nem akarom mindkét fiút hülyíteni, megkérdeztem hát a haverjaikat, és mindketten össze akarnak velem jönni. Én tényleg nem akarok rib.anc lenni. Ti a leírtak alapján melyik fiút választanátok?

17/L

2017. ápr. 30. 11:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Fiúként mondom az elsőt választanám.
2017. ápr. 30. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
ez eléggé hihetetlen történet :D
2017. ápr. 30. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Ha ez kérdés számodra, akkor kíméld meg az elsőt magadtól, és válaszd a másodikat!
2017. ápr. 30. 11:51
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Ennek nagyon kamu szaga van. De ha igaz lenne, akkor az elsőt választanám.
2017. ápr. 30. 11:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Elso.
2017. ápr. 30. 11:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
természetesen az első.
2017. ápr. 30. 12:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyértelműen az elsőt választanám, de neked sokkal inkább a második való.
2017. ápr. 30. 12:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolkoznod kell, akkor egyiket se....
2017. ápr. 30. 12:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Ha ez kérdés, és nem érzed, akkor egyiket sem szeretnéd igazán. Ennyi erőből bárkivel lehetnék, akár egy harmadikkal vagy negyedikkel is.
2017. ápr. 30. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

Aztaleborultk**vaeget, úgy látom, hogy idén bőséges r**anctermésre lehet számítanunk!

Szerintem aki ekkora hülye p*csa, mint te lehetsz, inkább válassza a másodikat, az első normálisnak tűnő srácot meg hagyja békén. A normális srác sokkal jobban járna!

"Én tényleg nem akarok ri..anc lenni."

Erről már lekéstél kicsilány!

2017. ápr. 30. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!