Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyiküket válasszam? L

Melyiküket válasszam? L

Figyelt kérdés

Tudom, ha itt kell megkérdezni, akkor egyiket se, és keressek egy harmadikat.

Mindkét férfivel baráti viszonyban vagyok már jó ideje, kb egyszerre közölték, többet szeretnének.

Külsőre mindkettejükhöz tudnék vonzódni, és bár nincs bennük hasonlóság, mindkettőre mondhatom, az esetem.

barátilag mindkettővel kijövök, korban is hozzám valók (28 és 25).

A,-van passzolnánk az ágyban és az életben is, viszont nagyon hasonlít a személyiségünk, lehet, emiatt gondok lesznek hosszútávon (erős személyiség mindkettőnk).

B,-vel jobban kijövünk személyiségileg, mindent meg tudok vele beszélni, ami a magánéletemet illeti, viszont a szexről nem merek beszélni vele, annyira mégse bizalmas a viszony, vagy nem is tudom, nem jön magától a téma.

Lenne C pasi is, akiben minden passzol, de ő meg messze él.

Van ilyenkor jó döntés?

21N

2015. jan. 10. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd a közönség segítségét, de ha az nem működik, akkor még van felező és telefonos segítség is.
2015. jan. 10. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a B személyt választanám.Kérdés neked mi a fontos egy emberben?
2015. jan. 10. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
áá, a lányoknak sosincs több udvarlója, ők aztán nem válogathatnak
2015. jan. 10. 22:29
 4/9 viktorvarga ***** válasza:
amelyiknek stabilabb az anyagi háttere
2015. jan. 10. 22:30
 5/9 Noren1989 ***** válasza:

A-B-C, így sorba, de ne tudják meg ;)

25/F

2015. jan. 10. 22:44
 6/9 Nemadnámmeg:S ***** válasza:

C

De csak mert hasonló a helyzet, a távkapcsolatok nem olyan jók :/

2015. jan. 10. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha nagyon egy a személyiségetek, és te engedsz akkor hosszú távon is kijöhettek. Anyámék is balhéznak rendszeresen, mégis 24 éve együtt vannak, balhé után meg mindig jön nekik a békülőkeksz.

B-vel szerintem kezdj el dumálni a dugásról, ha jól eldumáltok akkor ő, viccen kívül. Ha nem is olyan szép fiú akkor is válaszd őt inkább, ha tényleg gördülékeny vele minden. vagy ha szeretsz utazni akkor C-vel menj el párszor randizni! Ismerde mg őt ha tényleg elsőre mindenbe topon van. Én amúgy a b-t választanám ha tényleg jól kijövök vele, bár én megmondom a külsőt is nézném. Meg azt is nézd meg, hogy mi a szabadidős elfoglaltsága, mert akkor netán azt is tudnátok közösen csinálni :) Pld nekem van egy lány ismerősöm aki gépésznek tanult, én meg elektronikán végeztem, mikor végkép nem tudunk mindenről beszélni akkor szakmai dolgokról dumálunk :) Nem döntöm el helyetted, hogy kit válasz, inkább teszteld le mind a 3-at, az már a te dolgod, hogy hogy fogod, papírra szedd össze a pozitív és negatív tulajdonságaikat a pasiknak. Hajrá 23F <3

2015. jan. 11. 00:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Külsőre mindegyik ideális, ilyen gond nincs, meg az érdeklődési körünk is egyezik.
2015. jan. 11. 00:15
 9/9 anonim ***** válasza:
mondom írd össze, hogy kinek milyen tulajdonságai vannak..
2015. jan. 13. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!