Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt? Mit jelenthet ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt? Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
A fiú aki tetszik, eddig mindig nézett, sokszor szemeztünk és összemosolyogtunk, volt, hogy csak azért jött be a 0. órába, hogy belóghasson a testnevelés óráimra, és amikor én beteg voltam, vagy nem voltam suliban előző nap, nem jött be, csak akkor ha én is ott voltam. Volt, hogy a barátaival beszélt, és felém bólintott, aztán mindannyian odanéztek vagy mosolyogtak, tehát teljesen úgy tűnt mintha ő is érdeklődne utánam. Viszont az utóbbi pár napban ha rám is néz, rögtön elkapja a tekintetét, vagy lenéz a földre, elnéz mellettem, volt, hogy hátat is fordított. Nem tudom mi történhetett, hétfőn rengetegszer összenéztünk, aztán kedden már ilyen volt. Mit jelenthet ez? Szerintetek vonzódott is valaha hozzám?

2018. márc. 15. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen ez van velem is. Van egy fiú, aki rengetegszer nézett, éreztem, hogy érez ő is valamit, meg adott más jeleket is. Aztán egyik napról a másikra, mintha kicserélték volna, rám sem pillant.

Nem tudom, mit lehetne tenni:(

2018. márc. 15. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok én is. Annyira megszerettem őt, ő meg csak napról napra ridegebb velem,mintha kerülne is engem, tisztára levegőnek néz:(, alig néz rám. Mintha tökre lesz_Rna úgy csinál. A pillantásán is látni, hogy elhidegült tőlem. Sajnos emiatt én is így viselkedem vele. Ezek után kinek lenne bátorsága másképp viszonyulni hozzá?

Amúgy meg csak is magamat hibáztatom. Én voltam a hülye aki lehet többet látottam a dologba mint ami a valóságban is volt. Valószínűleg félreérthettem és régen ezek csak a szimpátia jelei voltak,csak barátkozni akart, semmi többet:( Csak ne lenne olyan sz_r érzés az amikor találkozom vele.

2018. márc. 15. 17:42
 3/5 anonim válasza:
Velem is volt ilyen. Velem még hulyeskedett is az a bizonyos fiu. Aztan mikor batran elmondtam neki az erzelmeimet egy bulin, akkor mondta hogy o nem igy gondolja ezeket es onnantol kezdve az osszes fiu sot az egesz osztaly tudta ezt es tok rossz volt. A fiuk neha nagyonnagyon bonyolultak.
2018. márc. 16. 15:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Néha olyan nehéz megérteni őket...
2018. márc. 19. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:

A fiúnak is van családja, barátai, az is lehet, hogy ő is kérdez itt a gyakorin. Tehát ha elmeséli a "klubban", hogy tetszik egy lány de csak néz és semmi több. Lehet, hogy azt mondják neki, hogy felejtsd el. Nem biztos, csak feltételezem.

Ha egy osztályba vagy iskolába jártok talán pár szavas, 1-2 mondatos beszélgetést lehetne kezdeményezni valami semleges témáról. Van az úgy, hogy nehezen indulnak a dolgok, sőt olyan is, hogy semmi se lesz belőle. Semmi baj olyankor tovább megyünk és ennyi.

A fiúk ugyanúgy töprengenek, hogy most mi van? mit mindjak? Stb, stb

2018. ápr. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!