Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt meg az első csókotok?
Tudom,hogy van 1000 ilyen kerdes,de szeretem olvasgatni :D
Hosszú sztorit ha lehet
+hany evesen,fiu vagy lany
16 éves lány vagyok, a fiú is ennyi.
Filmet néztünk nála, végig nagyon aranyos volt, a sötétben egymáshoz bújtunk.
A film befejeztével még feküdtünk egymással szemben egy darabig, 10 centiről néztük egymást. Aztán egyszer csak megérintette az arcom, közelebb jött, behunyta a szemét, éreztem hogy meg fog történni, én is behunytam a szemem. Aztán az ajka egyszer csak hozzáért az enyémhez. Ebből több puszi lett, majd igazi csók is. Beletúrtam a hajába, ő az arcomat vagy a derekamat simogatta közben. Aztán annyira belejöttünk, hogy már nem mellette voltam, hanem rajta, de több nem történt csóknál:) Ennek az volt az oka, hogy mindketten hulla fáradtak voltunk:D
Aztán úgy aludtunk el, hogy félig rajta, félig mellette feküdtem. 11 körül pedig arra ébredtünk, hogy hívnak a szüleim, hogy lassan ideje lenne hazamenni:D
Ez még ebben az évben történt, nem tudom pontosan, hogy mikor.
Persze mielőtt könnyűvérűnek tartana valaki, 3 éve ismerem a srácot, és már egy éve tart a "kavarás", és most jutottunk csak el a csókig.:))
#2-es vagyok,
Én is furának találom, de annyira szeretem a srácot már 2 éve, a rózsaszín köd nélkül is, a sok hibájával együtt is, és annyira bízom benne, hogy simán elveszíteném vele. Persze lehet hogy ha rá kerülne a sor, beparáznék, de végülis előfordulhat hogx már készenállunk rá, nem?
És ő is szeret engem, nem csak én érzek így.
Nyugtass meg, hogy nem vagyok elmebajos.
#4: 16 évesen az összes kérdésedre a válasz: Nem.
Főleg úgy,hogy mindenre rákérdezel és bizonytalan vagy.
Tedd fel ezeket a kérdéseket a szüleidnek, nem tudnák, merre dőljenek ezektől a kérdésektől. A "jó kislány" illúzió biztosan elszállna.
#4 vagyok,
Olyan jó amikor itt a szentek rászállnak egy 16 évesre, persze amikor a 13 évesek agyon dug@tják magukat, azt van hogy észrevétel nélkül hagyják...
Ajánlom inkább őket a piszkálásra.
17 évesen meg már gondolom teljesen normális minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!