Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek milyen a tökélete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek milyen a tökéletes lány?

Figyelt kérdés
Külső/belső, korotokat is írjátok le.
2018. márc. 9. 09:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vékony de van egy ici-pici (tényleg pici) pocakja, Közepesen hosszú haja legyem, nagy mellek, szeressen olvasni és ezekről mesélni nekem, inspiráljon, szeresen csókolózni és ölelgetni (akár órákig is képes lennék ezt csinálni) és ne legyen ilyen mai "menő" csaj azokat nem bírom. És ha esetleg szűz, az sem bánnám. ;)
2018. márc. 9. 15:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Külső: Nincs sok elvárásom, egy számomra szép arc és ne legyen nagyon túlsúlyos. Lehet telt is, ha jól áll neki.

Belső: kedves, intelligens, hűséges, kíváncsi, és a legfontosabb, hogy szeressen.

2018. márc. 9. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Belsőre legyen kedves(legalábbis velem), ne bunkóskodjon, ne égessen senki előtt, legyen intelligens, legyen egyforma a véleményünk(legalábbis a fontos kérdésekbem),lehetnek eltérések, de kb egyforma dolgokat szeressünk csinálni, támogasson, értékelje az ötleteimet, legyen hűséges, ne jöjjön azzal a "még élni akarok" hülyeséggel... És a legfontosabb hogy szeressen! És azt se bánnám ha én lehetnék neki az első :) Ja és inkább legyen visszahúzódó. Ne legyen instagramr#banc, hogy kidobja minden képen a melleit... (Persze ezeket viszonoznám is:))

Külsőre kb annyit tudok mondani hogy számomra szép legyen. Nem mondom hogy legyen vékony, inkább normális testalkatú. Se nem túlsúlyos se nem sovány. Az sem tetszik ha izmos, nem szeretem az ilyen kigyúrt nőket. Szeretem a hosszú hajat, ha lehet akkor a barnát. Plusz zöld szem. (ez csak a személyes elképzelésem, úgy vagyok vele hogy úgyse ilyen tetszene meg :D)

Hát mi van még? Ne legyen agyonsminkelve, ne legyenek hatalmas "műkarmai" ne legyen műszempilla, természetellenes színű haja. Nem egy tescos barbibaba műnőt szeretnék, legyen viszonylag természetes.

Hát kb ennyit tudok :D Nem tudom hogy valaha is meg fogok-e ismerni egy ilyen lányt, de reménykedni lehet. :) 19/F

2018. márc. 9. 19:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne legyen búval b..szott, mint ahogy a lányok többsége. Ez az első nálam. A mosoly sokat számít
2018. márc. 9. 20:10
 15/16 A kérdező kommentje:
13-as, a Te válaszodon elmosolyodtam, mert tökre engem jellemeztél le, mivel hosszú, barna hajam van, és zöld szemem. :D A többi is nagyjából stimmelt... Csak azért nem írok neked privátot, mert nem hinném, hogy tetszenék, még ha egy-két dolog passzol is. Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)
2018. márc. 10. 17:25
 16/16 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek megvan a saját ideálja.
2018. márc. 10. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!