Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egy fiú szerelmes belém, és azt hiszi, hogy én is belé?
Figy én is voltam már ilyen helyzetekben nagyon sokszor, mert valamiért tök sok pasi akart velem járni, pedig én mindig csak barátként beszéltem velük, de mindig belém zúgtak, nem hazudok volt köztük helyes és kevésbé helyes ember is, de egyszerűen nem erőltethet rád senki semmit, ha te nem akarod, sajnálod vagy sem , őszintén mond meg, hogy nem érzed ugyanazt, de azért finoman, 23 éves meg kell értenie, ráadásul nem egy 15 éves lánytól kéne várnia, ha eszembe jutna valami, az első dolog az lenne, hogy így próbálná elvenni a szüzességét, hogy 24 évesen ne legyen annyira gáz.
De ez nem a te problémád.
Hitetni felesleges, vagy ha komolyan is akarnád, nem tudom, hogy te szűz vagy-e még, de csak képzeld el magad vele...
Nekem is volt pár kínos szitum, sajnáltam is őket, jó embereknek tűntek, de ez van. Az érzelmeket nem szabad erőltetni, majd jön más a te és az ő életébe is aki oda való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!