Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szerelmes lettem az osztálytársamba? 18/L
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy jó helyre írom e..
Ha nem bocsi.
-
De szerelmes lettem oszt.társamba szépen lassan az elmúlt hetek, hónapok alatt..
Először még csak bejött /azt hittem elmúlik/ aztán beleszerettem..
Tudja ő is már beszéltünk róla, azt mondta én is bejövök neki. Csomót beszéltünk, tök aranyos volt velem..
Mondta, hogy suli után menjünk el valahova egyik nap, mondtam benne vagyok csak beszéljük meg mikor.
Azóta nem beszéltünk.☹
Feltűnően kerül, én pedig kicsit kivagyok, nem tudom mi a baj..
Mivel annyira feltűnően kerül nem is igazán akarom megkérdezni mi a baj, viszont kicsit frusztrál a dolog mivel fogalmam sincs mi történhetett.
- most az se lehet, hogy más lenne neki mert tudom hogy nincs. -
-
Nincs valami tipp mi történhetett?
2018. márc. 1. 20:11
1/1 anonim válasza:
Szia, Szerintem kérdezd meg tőle személyesen, vagy ha úgy nem tudod, akkor kérdezd meg Facebookon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!