Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar az, ha úgy csókolóztok egy lánnyal, hogy rúzs vagy szájfény van rajta?
Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 11:31
11/12 anonim válasza:
Bár nem engem kérdeztél :), de nekem legtöbb pasimat nem zavarta (talán csak az egyiket), akár ki voltam rúzsozva, akár szájfényezve, ment a csók minimum szájrapuszi. :D
Volt amelyik sportot űzött ebből hogy most ő akkor leszedi. XD
Az egyikük az élénk színeket nem szerette rajtam, jobban szerette a pasztell vagy áttetszőbb színeket a számon.
Azt amúgy én is hallottam, hogy a pasik nem szeretik főleg nem első randin a vörös rúzst, nem merik megcsókolni, első randira pasztell vagy természetes szín ajánlott.
Én amúgy ha első randira mentem, mindig visszafogottan, minimél sminkben, szolid színekkel a számon.
12/12 anonim válasza:
Smárolás előtt a nőci törölje le a szájáról, az csak 1 mozdulat 1 zsebkendővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!