Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar az, ha úgy csókolóztok egy lánnyal, hogy rúzs vagy szájfény van rajta?
Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 11:31
1/12 anonim válasza:
ha lehet valasztani akkor inkabb ne legyrn rajta, de ha tul spontan akkor utana eleg levakarni magamrol :D
2/12 anonim válasza:
A páromat zavarja (szőlőzsírozni szoktam), de már hozzá szokott.
Plusz az ő érdeke, hogy szép ajkakat csókoljon és ne egy kiszáradt/repedezett valamit :D
3/12 anonim válasza:
Ruzsos lanyokkal nem smarolok, mert nem akarom h osszekenjen. Szajfeny nem baj.
4/12 anonim válasza:
Legalább látszana hogy van barátnőm ha maradna egy kis rúzsfolt ;)
6/12 anonim válasza:
ajjajjj! nekem erre ment már rá randim. totál bejött a lány. szép volt, értelmes, élettel teli. de nagyon zavart az a rohadt, vörös rúzs. :D odalépett hozzám búcsúzáskor a buszmegállóban, gondolom várta hogy megcsókoljam, de tőlem csak egy ölelésre és egy homlokpuszira futotta. totál hülyének nézett gondolom. többet nem is akart látni. :D
7/12 anonim válasza:
Pfujj. Ez kb. olyan mintha valami zselében matatott kézzel ölelgetném. Utána tisztálkodni kell, kényelmetlen. Ha olyan a helyzet, hogy mód van tisztálkodni, kényelmetlenség nélkül, akkor esetleg.
Amúgy a szájfény nem zavaró, mert nem marad látható nyoma, max annyi, hogy nem a szájfényt akarom megkóstolni :)
8/12 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha ízlésesen van a száján... Ha szexi, vonzódom hozzá, akkor sminkelve és anélkül is megcsókolom. :) :)
9/12 osterban válasza:
Engem nem zavar, sőt csókra ingerel egy szépen kirúzsozott női száj. Nálunk úgy megy kábé, hogy a barátnőm mondja, hogy naa, ne kend el a rúzsomat, és ilyenkor csak óvatos kis puszi van.
10/12 anonim válasza:
Szájrapuszitól még nem kenődik el! De ha tartós termék van az illető nőn, akkor már lehet "komolyabban munkálkodni"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!