Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak?
Milyen ötleteitek vannak szakításra?
18F
hmmm tegyük fel nehezen lenne megoldható, hogy találkozzunk, akkor ez egy korrekt szakítási szöveg lenne:
Hello, kérlek hallgass végig valamit mondanom kell, persze miközben majd olvasod biztos a sírás fog kerülgetni, meg öngyilkosságon agyalsz majd, mint a legtöbb lány ebben a korban, de nem teheted meg ezt....
Én már nem igazán akarom ezt folytatni... Az elején is voltak kétségeim, de gondoltam egy esélyt és érdemelsz és én tényleg megpróbáltam, mindent beleadtam, de nem megy, nem igazán érzem azt, hogy mi oly annyira összeillenénk és én ezt a kapcsolatot már nem akarom folytatni, részben a távolság miatt, részben mert tényleg nem illünk össze szerintem és még sok-sok más pici apró dolog miatt, de nem ez a lényeg, hanem hogy eldöntöttem és a határozásom mellett kikell állnom és őszintén elmondanom neked, legyen vége...
Szerintem ebben van magyarázat is meg minden, szóval ez így korrekt lenne részemről, vagy nem?
"Hello, kérlek hallgass végig valamit mondanom kell, persze miközben majd olvasod biztos a sírás fog kerülgetni, meg öngyilkosságon agyalsz majd, mint a legtöbb lány ebben a korban, de nem teheted meg ezt...."
Mi ez a szöveg? Nagyon sértő és bunkó.
Hát ilyet biztos nem irnék sőt semmit legalább felhivnám ami már csak azért is jobb mert ott letudod zárni nem fog vissza irni stb
Amugy ami a szöveget illeti valóban bunkó és sértő most arra gondolok hogy én már az elején se akartam...az öngyilkosos rész se menő de ez nagyon durva kb az jön ki belőle hogy kihasználtad
Legyen benned gerinc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!