Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak hogy ne ölje meg magát?
A barátnőm depressziós és elég önpusztító jelleggel (vagdossa magát stb) én elkövettem azt a hibát hogy sajnálatból összejöttem vele, de nem éppen élvezem a kapcsolatot. Esetleg valaki tud javasolni valami olyan módot hogy hogyan szakítsak vele anélkül hogy nagy kárt tegyen magában?
18/F
Az a baj hogy nem csak divat depis hanem elég komolyan mentális beteg..
igen tudom hogy nem kellett volna de hajlamos vagyok hülye helyzeteket kreálni magamnak..
az hogy szólok a szüleinek nem hatná meg, illetve üresen nem akarom fenyegetni..
az a baj hogy elég mániákusan belém van esve, és nem hiszem hogy rá tudná venni magát hogy szakítson velem
Hm. :/
Megismertem egy lányt. Elötte depi, vagdosás. Kapcsolatunk alatt hányszor mondta, "ha elvesztlek meghalok/megölöm magam", "ne hagyj el!".
Öntöttem az önbizalmat bele. Hogy okos, értelmes, nem selejt.
Jól sikerült. :/
Ő lépett le!
Szerintem pörgesd vissza az időt, és ne jöjj össze vele. Ne haragudj, de főleg egy depressziós emberrel nem kellett volna ezt csinálni. Most mindenki a torkomnak ugorhat.
De hogy érdemben is válaszoljak, szerintem is beszélj a szüleivel, hátha ők finomabban be tudják adagolni neki. :/
Igen igazad van hogy nem kellett volna.
tudom, és nem is hurroglak le mert ez tény, de sajnos nem áll módomban se időt utazni, de a szüleivel sem ápol túl rózsás kapcsolatot..
mindenesetre köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!