Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini párkapcsolatokban vannak még normális emberek?
Figyelt kérdés
Folyton pedofilokkal vagy perverzekkel futok össze. Olyanokkal, akik egy szót nem tudnak normális leírni. Vannak itt még olyanok akikkel lehet normálisan beszélgetni?2018. febr. 20. 19:23
12/20 anonim válasza:
Hát én szeretek normálisan beszélgetni, szóval szerintem szoktam is.
13/20 anonim válasza:
Esetleg ha úgy gondolod engem is próbára tehetsz, eddig nem volt panasz, nem mellesleg egy normális társat keresek :)
14/20 anonim válasza:
Írhatsz,hátha tudok segíteni.
15/20 RadonKnight válasza:
Velem is el lehet beszélgetni,ha gondolod :D
16/20 anonim válasza:
Én egy hedonista életművész vagyok, egy jó szexen kívül kevés eséjjel találnál más említésre valót a kapcsolatunkban.
18/20 anonim válasza:
Attól függ mit tartasz normálisnak,mert mások szerint nem vagyok az csak , mert értelmeseket mondok/írok és nem vagyok bunkó,hanem általában kedves vagyok és segítőkész mindenkivel és pont ezért lenéznek
19/20 anonim válasza:
Egyetlen kérdés merül csak fel, kedves előttem szóló: az íráskészséged vagy az igényességed az, ami hiányzott a válaszod megfogalmazásakor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!