Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az élvezetek hajszolása a fontos a mi korosztályunkban? Mindenki erre vágyik? Aki nem az "nem normális"? A szex mindennek a közepe?
A világ ezt veri az emberbe bele, de nem kell csodálkozni hogy ennyi lelki nyomorék futkározik az utcákon :) én személy szerint már kerülöm az ilyen buta embereket akik ebben a dologban hisznek mi szerint "csak egyszer élünk"
én régen drogoztam,ittam,k**ztam...és tönkre is ment szépen az életem szóval nagyon megérte, ha nem csinálom ezeket a dolgokat mára már kb 600 ezer forintot keresnék azzal a sulival amit nem csináltam meg ezek marha fontos dolgok miatt.
Most szépen 150-et kapok, és próbálom össze szedni a gondolataimat, hogy hozzam helyre azokat a dolgokat amiket a múltban szépen szólva is elb**tam...szóval lehet erre koncentrálni, csak egyáltalán nem vezet semmi jóra. 25f
Kérdező ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy neki mi a fontos.
Nekem mindig fontos volt a szex már 11 éves korom óta szinte rengeteget foglalkoztam a témával, aztán 14 éves korom után már partnereim is voltak hozzá. Mire 20 éves lettem, már együtt voltam hozzávetőlegesen 10 lánnyal. Én mindezt nem bántam meg, mert emellett foglalkoztam a sulival, meg a sporttal is. 26 évesen találtam meg a feleségemet, akivel bő 11 éve vagyunk együtt. Talán pont annak köszönhető, hogy a szex (és a házasságunk) most is jó közöttünk, hogy számomra ez mindig kiemelt fontosságú terület volt az életemben.
Mindazonáltal ha valakinek nem ilyen fontos a szex, azzal sincs semmi probléma. Azt javaslom, abba fektess sok energiát, ami számodra fontos és ami téged boldoggá tesz! ;)
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!