Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lene egy fontos kérdésem nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lene egy fontos kérdésem nem tudom hogy ez normális-e? Többi lent

Figyelt kérdés
Vannak ezek a mai 13-18 éves tini ribizlinek kinéző csajok és olyan szinten fel tudnak idegesíteni a puszta jelenlétükkel hogy teljesen elmegy az èletkedvem. Mással is van ez?
2017. febr. 2. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Engem is kifelyezetten irritálnak.
2017. febr. 2. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
18%

1-es engem a helyesírásod idegesít, az kifejezetten..

Kérdező te pedig csak egy fas* vagy, nem több, ha ennyire zavar téged vágd ki a szemed a helyéről, fogadjunk az a fajta srác vagy, aki mindekit leku*váz, akinek nem jön be, szánalmas vagy.

2017. febr. 2. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Én észre se veszem őket, úgysem tudsz semmit se tenni kár az idegeskedés.
2017. febr. 2. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdező már a neved is önmagában beszél #csók#király ugyaolyan vagy, amilyeneket utálsz xD nagyon szánalmas, ennél még a bélgázam is érdekesebb és még a modora is a helyén van, mivel első szabály, nőz nem krvázunk le mér ha az is, mert akkor azzal nem segítünk rajta, csak ártunk neki.
2017. febr. 2. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó értem az álláspontodat, de gondolj bele, szerinted most megfognak változni emiatt? Ilyenek lesznek már, nem változnak meg szerintem és ezt valószínűleg te is jól tudod, szóval neked mi lenne a legegyszerűbb, ha ők nem változnak meg, hát nem veszel róluk tudomást, én Budapesten élek, de gyakorlatilag alig látok ilyen lányokat, lehet azért mert tél van meg minden, de több rockert látok, mint mondjuk kirivó öltözködésűt, a divat rockerek elkezdtek elszabadulni :/
2017. febr. 2. 21:40
 6/7 Stark2000 ***** válasza:
Engem nem idegesítenek fel. Szerintem a személyiségem miatt van (akkor is őszinte vagyok, amikor nem kéne), hogy engemet "ezek" elkerülnek. Arcoskodnak, káromkodnak (egy minimálisan nem is baj, de ahogyan ők beszélnek..), éretlenek, hülyeségeken kapják fel a vizet sokszor, stb. Szvsz nem tudok velük beszélgetni. Bármelyik oda jön mellém és hozzám szól nagyon gyorsan eltudom mondani a véleményemet róla - már, ha a fentiek igazak rá. Ne foglalkozz velük, én is azt teszem. :D
2017. febr. 2. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem azok idegesítenek fel amilyenek te vagy, akik nem tudják megtenni azokat amiket ezek a csajok, mert vagy ocsmányak vagy pedig egyéb szociális hátrányaik vannak, ennek kompenzálására zsörtölődnek és mások bajaival foglalkoznak.
2017. febr. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!