Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Evfolyam tarsamal oktober ota kavartunk egymasal minden nap beszeltunk. Es en megszerettem es harom hete mikor csokoloztunk ereztem hogy o is. De azota meg kevesebbet beszelunk es nem talalkozunk. Nekem o nagyon hianyzik. Minden szempontbol de foleg hogy beszeljunk igazabol. En felek rairni. Nem akarom hogy azt hidje nyomulok vagy barmi. Egyszeruen csak megkedveltem es folyton ra gondolok es nagyon zavar. Mit csinaljak? En 16 o 17 eves fiu
2018. febr. 17. 17:06
 1/4 anonim válasza:
Szerintem ráírhatsz, nem veszítesh semmit. A mai világban olyan természetes az írkálás. Több is alakulhat utána.AKÁR..egyszer élsz, ember!!!😜
2018. febr. 17. 17:11
 2/4 A kérdező kommentje:
De mit irjak neki hogy mizu aztan ennyi? Tudom tul reagalom csak egy ket es fel hete o egyaltalan nem kerdezte hogy mizu meg stb😅
2018. febr. 17. 18:20
 3/4 anonim válasza:
Első válaszoló) Nem kell ezt túlkomplikálni, majd magától jönni fog:) Küldhetsz át neki pl.egy youtube videót, amin jól el tudtok szórakozni. Felhozgatsz egy közös témát. Ha azonos érdeklődési körötök, akkor sínen vagy.A semmiről is el lehet beszélgetni órákig.
2018. febr. 17. 19:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazabol nagyon hasonlóak vagyunk pont ezert kedvelem. Arra is gondoltam hogy valami film elozetest at kuldok vagy ilyenek. Csak vele mindig igazabol a semmirol beszelunk
2018. febr. 17. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!