Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnője van, hogyan felejtsem el?
Még nyáron találkoztam egy sráccal egy táborban, dumálgattunk segítőkész volt és nagyon jóképű :)
Egyre szimpatikusabb lett, és bár még szerelmes nem voltam belé nagyon tetszett a személyisége és a külseje is.
Viszont később megtudtam, hogy barátnője van...
Nem szerettem volna őket szétválasztani...ezért teljesen elutasító voltam a sráccal a tábor végéig, de ő nem hagyta abba...állandóan megbámult, és amikor csak lehetett kereste a társaságom. A fiút azóta minden nap látom, mert évfolyam társam...és még most is folyton megnéz.
De a probléma az, hogy számomra sem közömbös...valahogy mintha működne a kémia...meg a kisugárzása is nagyon tetszik.
nem tudok más fiúba bele szeretni, de elválasztani sem akarom őket. Csak nem értem, hogyha van barátnője akkor miért csinálja ezt?
Kérlek adjatok tanácsot...! 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!