Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnője van, hogyan felejtse...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnője van, hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

Még nyáron találkoztam egy sráccal egy táborban, dumálgattunk segítőkész volt és nagyon jóképű :)

Egyre szimpatikusabb lett, és bár még szerelmes nem voltam belé nagyon tetszett a személyisége és a külseje is.

Viszont később megtudtam, hogy barátnője van...

Nem szerettem volna őket szétválasztani...ezért teljesen elutasító voltam a sráccal a tábor végéig, de ő nem hagyta abba...állandóan megbámult, és amikor csak lehetett kereste a társaságom. A fiút azóta minden nap látom, mert évfolyam társam...és még most is folyton megnéz.

De a probléma az, hogy számomra sem közömbös...valahogy mintha működne a kémia...meg a kisugárzása is nagyon tetszik.

nem tudok más fiúba bele szeretni, de elválasztani sem akarom őket. Csak nem értem, hogyha van barátnője akkor miért csinálja ezt?

Kérlek adjatok tanácsot...! 15/L

2018. febr. 10. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele. Ha tetszel neki, akkor mondd meg a fiúnak, hogy szakítson a barátnőjével és ne hitegesse szegényt. Nincs baj azzal, ha miattad szakítanak, mivel az említett lány szenvedne a leginkább, ha együtt maradna egy olyan sráccal, akinek más tetszik. Ha a fiú téged választ, akkor ti is és az a lány is tovább tudtok lépni.
2018. febr. 10. 19:05
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Hol tanulsz?
2018. febr. 11. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!