Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

Van egy fiú most akivel “elég jóban” vagyok, viszont van egy másik régebbről ami majdnem összejött

És őt nagyon szerettem és akárhànyszor szóba kerül valahogy, vagy kirak egy új képet vagy bármi azonnal eszembe jutnak a vele kapcsolatos emlékek és onnantól fogva nehezen tudom újra kizárni a “gondolataimból”

És a mostani fiúval addig nem tudok semmit kezdeni meg nem is akarok amíg ez van.

Nem tudom mit tegyek :/

16/l

2017. dec. 19. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi van a másikkal? Elutasitott vagy mi?
2017. dec. 19. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Közösségi oldalakon vedd le a követést, vagy tiltsd le...már nem is látod képeit. Vagy akár vessz össze vele és utáld meg.

Az a baj hogy ha lenne kis eszed rájönnél hogy így nem lesz jó hosszabb távon, magaddal szúrsz ki.

2017. dec. 19. 15:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem utasitott el csak elköltöztek elég messzire...és igy nem jött össze részéről..

Tudom hogy le kéne tiltanom de valahol reménykedek hogy keresni fog..és tudom hogy magammal szúrok ki de nemtudom :D

2017. dec. 19. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!