Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez irántam? Nem igazodik ki rajta! Hosszabban lent ⏬
Na szóval. Ez egy nagyon bonyolult sztori, mert régebben már mondta, hogy tetszem neki, meg hogy járna velem. De közbe ugye nekem is tetszett, és én nem vagyok az a fajta, hogy rögtön letámadom azzal hogy 'te is tetszel nekem'.. Ennek csak egy oka van. Hogy osztálytársam, és a többi olyan lány az osztályban, akivel nem vagyok jóba, ők piszkálnának, ha elmondanám a srácnak.
...
De ez most mindegy. A lényeg, hogy most úgymomd "nyugi volt" köztünk, csak néha beszéltünk a sráccal, de akkor se erről.
...
Az egyik barátnőm jóban van vele. Egyik nap odajött hozzám a barátnőm, és azt mondta, hogy "Hétfőn azt mondta az ..., hogy küldjék neki képet rólad, mert te vagy a háttérképe, és ezért nem mutatja senkinek a telóját". A barátnőm nem tudja, hogy nekem tetszik a srác, és ez miatt csak azt mondtam neki, hogy "Ez hülye".
...
De közben a srác ugyanúgy kezel, mint a többi lányt az osztályban.
...
Egyik tesi órán a srác pont ott beszélgetett velünk, amikor az egyik haverjáról volt szó (aki nem volt suliba), és neki meg a barátnőm a háttérképe (nem járnak), erre a srác, aki nekem tetszik, azt mondta a barátnőmnek, hogy "Biztos tetszel neki. Ha nem, akkor miért lennél a háttérképe?".
...
Ezután már nem tudom mit gondoljak.
...
⏩FIÚK! Légyszi segítsetek, hogy miért csinálja ezt a srác! Én már nem tudok rajta kiigazodni..⏪
12/L 13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!