Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érez irántam? Nem igazodik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez irántam? Nem igazodik ki rajta! Hosszabban lent ⏬

Figyelt kérdés

Na szóval. Ez egy nagyon bonyolult sztori, mert régebben már mondta, hogy tetszem neki, meg hogy járna velem. De közbe ugye nekem is tetszett, és én nem vagyok az a fajta, hogy rögtön letámadom azzal hogy 'te is tetszel nekem'.. Ennek csak egy oka van. Hogy osztálytársam, és a többi olyan lány az osztályban, akivel nem vagyok jóba, ők piszkálnának, ha elmondanám a srácnak.

...

De ez most mindegy. A lényeg, hogy most úgymomd "nyugi volt" köztünk, csak néha beszéltünk a sráccal, de akkor se erről.

...

Az egyik barátnőm jóban van vele. Egyik nap odajött hozzám a barátnőm, és azt mondta, hogy "Hétfőn azt mondta az ..., hogy küldjék neki képet rólad, mert te vagy a háttérképe, és ezért nem mutatja senkinek a telóját". A barátnőm nem tudja, hogy nekem tetszik a srác, és ez miatt csak azt mondtam neki, hogy "Ez hülye".

...

De közben a srác ugyanúgy kezel, mint a többi lányt az osztályban.

...

Egyik tesi órán a srác pont ott beszélgetett velünk, amikor az egyik haverjáról volt szó (aki nem volt suliba), és neki meg a barátnőm a háttérképe (nem járnak), erre a srác, aki nekem tetszik, azt mondta a barátnőmnek, hogy "Biztos tetszel neki. Ha nem, akkor miért lennél a háttérképe?".

...

Ezután már nem tudom mit gondoljak.

...

⏩FIÚK! Légyszi segítsetek, hogy miért csinálja ezt a srác! Én már nem tudok rajta kiigazodni..⏪

12/L 13/F

2018. febr. 10. 09:31
 1/3 tl123 válasza:
Nyílván ő sem akarja magát leégetni, ezért társaságban csak utal arra hogy tetszel neki, ezért is kezel úgy mint minden más lányt az osztályban. Amúgy ha tetszik mond el neki, ha nem akkor utasítsd vissza! Csak ne hagy őt ilyen állapotban, kétségek között!
2018. febr. 10. 18:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, az kimaradt, hogy a szeptemberben kezdődő tanévet elvileg másik suliban kezdem..😩
2018. febr. 23. 17:53
 3/3 anonim válasza:
Annyiban hasonlít a helyzetünk, hogy nekem is mondta egy srác, hogy nagyon tetszek neki, viszont kicsit komolyabban (ha lehet így fogalmazni) gondolta, mert ő sokszor megölel, mondja, hogy szép vagyok stb., viszont bátrabb is úgy alapból. Mégis ugyanúgy beszélget a többiekkel is mint velem. Na mindegy, most rólad van szó. Igazából egyértelműen tetszel neki, többet akar mint barátság. A háttérképes dolog nagyon cuki, főleg, hogy mondta a barátnődnek, hogy ha nem tetszene annak a másik srácnak, akkor nem ő lenne a háttere. Célszerű lenne egyszer suli után elmennetek valahova, megbeszélni azt, hogy ki mit érez, rákérdezhetsz nála is, hogy most akkor hogy gondolkodik. Az pedig, hogy máshol leszel jövőre, egyenlőre ne zavarjon, hiszen még egy gegész nyár is ott lesz. Ha van még kérdésed, vagy tanácsra vágysz, nyugodtan írj privátban. 12/l
2018. febr. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!