Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fiú érez valamit irántam szerintetek? Vagy miért csinálja amit csinál?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel ősz óta ismerjuk egymást de neki barátnoje van alapbol.Nem beszél rola elottem nagyon és nem viszi semelyik buliba se ahova megy stb.Velem már a kezdetek óta máshogy viselkedett mint egy sima baráttal,egyik bulin például mellette ultem átkarolt és elkezdett simogatni és puszilgatta a vállam,volt egy pillanat mikor lehetett volna több is szerintem de inkább elmentem tudva h barátnoje van.És ezek után szinte az összesbulin csikizett,bökdösött hasonlok.Még az ölében is ültem meg aludtunk is egy fotelba fél órát egymáson.Nem tudom hová rakni h most mit miért csinál ha közben barátnoje van.Közben meg érzem h csak nem vagyok közömbös neki ha ilyeneket csinál.2018. febr. 9. 23:40
1/2 anonim válasza:
Tetszeni biztos tetszel neki meg vonzodik hozzád de azt nem tudhatjuk hogy érez e irántad valamit.
Barátnője van? És akkor mivan?
Nem vagyok rosszindulatú meg semmi ilyesmi, de nem a szomszéd hibája ha a kutyám oda jár enni.
2/2 anonim válasza:
Igen, valoszinuleg erez valamit irantad. Kerdezd meg tole, hogy miert csinalja ezeket, ha van baratnoje. Hlyenek nem nezhet, mert van okod “kiakadni”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!