Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet e irántam valamit a lány?
Figyelt kérdés
volt egy kapcsoltaom a legjobb barátnőmmel fiu vagyok ő 15 éves én idősebb vagyok tőlle szinte testvérként néztűk egymást.. egy este kikeztem vele nem volt szex csak csók .. el távolodott tőllem a lány majd szerelmet valtam neki ő ugy mégjobban .. de mikor találkoztunk mindig nézett titokban de én észre vettem .. állando menekűlt előlem.. ez igy ment kb 1 honapon át.. majd egy este már beleuntam és olyanokat mondtam ami nem igaz hogy már nem érdekell engemet már nem kőnyőrgőm neki hogy adjon még egy esélyt a barátságra.. hogy már nem szeretem... meg hogy ez nem bűn amit tettűnk.. mindenhez két ember kell... ő el gondolkodott és egy este meg bocsájtott azota nagyon jol kijővűnk.. de mintha sokkal tőbbet érezne irántam ugy érzem ahogy néz ahogy énekel ahogy rám mosolyog ahogy harapdálja a száját a haját cirógassa ahogy a kőzelembe jőn ahogy viccelődik ahogy rám nevet vagy hozzám szól ... adjatok egy választ szerethet e ? vagy csak tévedek .. mert én naprol napra jobban bele szeretek igy!!2017. dec. 16. 22:57
1/9 anonim válasza:
Huuu,de durva a helyesírásod..
Szerintem kedvel!
2/9 A kérdező kommentje:
most szeret vagy csak kedvel??
2017. dec. 16. 23:23
4/9 anonim válasza:
Úgy néz ki belészerelmesedett a kisasszony az uraságodba
5/9 anonim válasza:
Azért valld már be, hogy te hány éves vagy pontosan.
6/9 A kérdező kommentje:
18
2017. dec. 17. 00:35
7/9 anonim válasza:
Egy kapcsolatban elég ha az egyik fél inteligens. Szóval remélem, hogy legalább a lány az okos :)
Sok sikert, kapd el.
9/9 anonim válasza:
Bocsi de nem bírtam érthetően végigolvasnom téged. Az hogy érezhet a lány 15 évesen erről csak annyit hogy én nem lennék a helyedben újra 18.:-D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!