Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne nagyobb önbizalmam?
Figyelt kérdés
Barátommal már régóta együtt vagyunk, minden nagyon jó köztünk. Maximálisan megbízom benne, tudom hogy sosem csalna meg. De mégis annyira féltékeny tudok lenni a lánybarátaira, még ha nincs is okom rá, akkor is. Sokszor nem tudok vele nézni filmeket, mert félek hogy előjön egy meztelen nő, és rosszul leszek. Tudom hogy mindez azért van mert nem vagyok magammal megelégedve, és néha nagyon csúnyának érzem magam. Többször hívott magával edzeni, mert tudja hogy mennyire nem tetszem magamnak, de képtelen vagyok elmenni. Nem lustaságból, hanem mert látom hogy ott van az a sok dögös csaj bomba alakkal, és hát,nekem nincs olyan alakom. Nem vagyok kövér, csak picit combosabb és van egy kisebb hasam. 178 centi vagyok és 73 kiló. Mindig dicséri a testemet, de néha mégis annyira visszatudok zuhanni nullára, és olyankor magamra se tudok nézni.. Segítség!2018. febr. 8. 14:14
1/1 anonim válasza:
Nyugodtan menj el edzeni:) az a sok "dogos csaj bomba alakkal" sem ugy mentek elsore hogy mar rogton ilyen alakjuk volt, megdolgoztak erte. Edzeni az ember azert megy hogy elerje a testere vonatkozo celjait ami szetintem ertekelendo. De azert halkan hozzateszem, hogy ott amugy sem erdekel sok embert hogy kinek milyen alakja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!