Mit tehetnék, hogy nagyobb önbizalmam legyen és ki lépjek az életbe, és ne a lehetséges elméleti jövőben éljek hanem a jelent tudjam megélni?
kórházban van ingyenes lehetőség pszichológusra. lehet, hogy csak 2hetente tudok talizni, de elég az is, azt hiszem.
és az önismeretei-kommunikációs könyvek-cikkek + a tanultak gyakorlatba ültetése jó lehetőség.
Könyveket torrenten fogsz találni biztosan.
Sportolás pedig mindenképp jó önbizalom-növelő, hormonokat szabadít fel, amik segítik ezt stb...
Az ilyesmire nincs recept. Mármint ezt nem lehet úgy elképzelni, mintha bekapnál hirtelen egy "mindent megváltó pirulát" és minden megoldódik, mindenben hinni fogsz. Csak azt lehet mindig tanácsolni az ilyen helyzetre, hogy ne várd a szentlelket:)) Kezdj neki annak, aminek akarsz és légy türelemmel. Az önbizalom akkor alakul ki, amikor már gyakorlatba vittél valamit. Te ezt fordítva látod, mert azt hiszed, elõbb önbizalom kel ahhoz, hogy megmerj tenni valamit. De inkább tapasztalat kell elõbb.
Szerintem azért érzed úgy, hogy nem tudod megadni azt amire "a nõk vágynak", mert kb olyan mintha minden nõrõl beszélnèl, mindenkinek egyszerre megakarsz felelni, pedig az is elég lehet ha találsz épp 1-et akivel megértitek egymást ès jól kijösztök. Szerintem ebben semmi bonyolult és nehèz nincs, az ilyennek magától kell jönnie, nem agyalással. Ha valakinek alapból nem vagy az esete, bármennyit agyalhatsz, nincs amit kezdj ezzel. Találj valakit, akivel annyira összhangban vagy, hogy nem érzed zavarban magad mellette és összetudod szedni a gondolataidat.
Hát de ez a baj nem merek lépni,félek saját lábra állni,félek ,hogy a kis megtakarításom is oda lesz mert kockázat nélkül nincs üzlet,utóbbi időben olyan dolgok lettek túl bonyolultak amik régen természetesek voltak,mondjuk azt ahogy szokták mondani elméletileg van egy biztos pontom vagy egy komfort zónám amiből nem merek kilépni,mert félek,hogy el bukok az életbe és én nem tudnék teljesen szegényen vagy akár az utcán élni,akkor inkább a halál.Ez az hogy hiába értek valamihez és gyakorlatba vinném át ha éppen arról nincs papírom pl.de ha úgy nézzük az egyik sarkalatos pont a pénz dolog mert mindenhez pénz kell sajnos,és ez rettegéssel tölt el ,hogy miből és mennyit lehetne keresni miközben a külföldön élők írogatják,hogy odakint a tuti mert sokszorosát lehet keresni mint itthon,na ettől is szorongok mi lesz a jövőmmel ha itt maradok pénz pénz pénz.....
A nő dolog meg sajnos élőben félénk vagyok ha van pár másodpercem gondolkodni,márpedig az mindig van akkor már le sem merem szólítani a nőket ,régen is interneten ismerkedtem régen még voltak barátnőim,ma már randi sem igen.Olyan érzés van bennem,mintha egy nagy katyvasz lenne,hogy nem egy gond hanem egy csomó és egy csomót megoldani nehezebb mint egyet vagy néha úgy érzem lehetetlen.Az élet meg elszáll mellettem.
ma 10:11
Az a baj engem a sport nem igazán érdekel,max biciklizni szoktam de úgy ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!