Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mégis rágyújtott?
Figyelt kérdés
A sztori az az, hogy én személyem szerint rendkívül ellenzem a dohányzást. A bartánőm pedig partydohányos volt, mielőtt még összejöttünk, megkérdezte, hogy ne cigizzen. Erre természetesen aztmondtam, hogy szeretném. Ő pedig azóta nem is gyújtott rá. Viszont a napokban bevallotta, hogy nemrég egyet elszívott egy barátnőjével. Normálisan kezeltem a helyzetet, de nagyon csalódott vagyok és voltam. Elgondolkodtam azon, hogy ha ilyen pitiáner dolgot nem tud betartani, akkor más dolgokból mi lehet. Adtam neki még egy esélyt, megígérte, hogy ez volt az utolsó. Engem nagyon zavar, hogy ilyenekkel gyötri a testét... Rossz a gondolkodásom, nem igaz?2018. febr. 1. 15:06
11/19 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel. Ha ennyira zavar, akkor szakíts és keress egy olyan lányt, aki nem dohányzik, de őt ne akard megváltoztatni. Én a barátnőd helyében biztosan nem lennék veled, nekem az ilyen viselkedés, amit produkálsz nevetséges és beteges....Ki a jó isten vagy te, hogy megmond másoknak, hogy mit szabad is mit nem? Neked ehhez semmi közöd nincsen, nem szólhatsz bele, nem parancsolgathatsz senkinek. Szerintem az már tök rendes tőle, hogy ha veled van, akkor nem gyújt rá, de téged még az is zavar, hogy egy buliban vagy nem tudom hol elszívott egy szál cigit....Komolyan. Tudtad, hogy dohányzik? Igen. Tudtad, hogy téged ez zavar? Igen. Akkor mi a francnak jöttél vele össze??? Nekem ez a halálom, mikor valaki át akarja alakítani a másikat a saját kénye-kedve szerint. Szerintem inkább te kérjél tőle bocsánatot, hogy egy hatalmaskodó paraszt voltál vagy, ha ez így számodra nem működik szakítsatok és akkor legalább a lánynak is esélye van egy normális kapcsolatra, amiben nem parancsolgatnak neki.
12/19 anonim válasza:
Helyes a gondolkodásod!
Vedd el a lányt, aztán se barátnő, se cigi!
Hosszabb távon a nem csak a saját, hanem a Te esélyeidet is rontja az egészséges életre, az egészséges gyerekre.
De gondolom, az azért jól jön neki, hogy jársz vele...
13/19 A kérdező kommentje:
Wow, tudtam, hogy nem kellett volna kiírni erre az oldalra kérdést, mivel amit gondoltam bekövetkezett. Nagyon sok buta ember van. Egy kapcsolat ne marról szól, hogy összejártok b*sz*i, meg szeretgetni egymást. Ez egy kölcsönös felelősségvállalás is egymás iránt. Ezen gondolkozzatok el.
2018. febr. 4. 10:43
14/19 anonim válasza:
És mi a véleményed arról, hogy egy kapcsolat két egyenrangú különálló szuverén ember között létezik, nem pedig egy kis diktátor uralkodik benne, aki szabályozza a másik életét?
15/19 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy milyen legyen a haja, hova tetováltasson, hova ne :) Ez puszta egészségmegóvás
2018. febr. 4. 11:09
16/19 anonim válasza:
Akkor se mondhatod meg mit csinaljon, felnott no, nem a kutyad, fogd mar fel a hulye fejeddel.
17/19 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha valóban ez az életfelfogásod, menj el pszihológushoz. Köszönjük a társadalom nevében
18/19 A kérdező kommentje:
Pszichológus az :)
2018. febr. 4. 21:27
19/19 anonim válasza:
Mit vártok tőle, ez egy óvodás. Majd, ha képes lesz felnőttként gondolkodni maga is belátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!