Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mégis rágyújtott?
Figyelt kérdés
A sztori az az, hogy én személyem szerint rendkívül ellenzem a dohányzást. A bartánőm pedig partydohányos volt, mielőtt még összejöttünk, megkérdezte, hogy ne cigizzen. Erre természetesen aztmondtam, hogy szeretném. Ő pedig azóta nem is gyújtott rá. Viszont a napokban bevallotta, hogy nemrég egyet elszívott egy barátnőjével. Normálisan kezeltem a helyzetet, de nagyon csalódott vagyok és voltam. Elgondolkodtam azon, hogy ha ilyen pitiáner dolgot nem tud betartani, akkor más dolgokból mi lehet. Adtam neki még egy esélyt, megígérte, hogy ez volt az utolsó. Engem nagyon zavar, hogy ilyenekkel gyötri a testét... Rossz a gondolkodásom, nem igaz?
Elgondolkodtam azon, hogy ha ilyen pitiáner dolgot nem tud betartani, akkor más dolgokból mi lehet. Adtam neki még egy esélyt.
Bocs, de azt is megmondod neki, hogy milyen melltartót vegyen fel és mikor mehet el pisilni? Tudom, elég eltúlzott példa, de remélem érted. Nem melletted szívja, mert tudja, hogy zavar. Mi az, hogy adsz neki még egy esélyt? Ki vagy te, hogy megszabod, hogy cigizhet-e? Főleg, hogy egy szállról volt szó, nem is a közeledben. Jézusom, gyere le. Mi lesz, ha elmegy bulizni, és részegen rágyújt? Kidobod?
2018. febr. 1. 15:17
3/19 anonim válasza:
Minden ember más, például engem nem érdekel ha a párom dohányzik bár én sose fogok dohányozni mert nem fogok erre vagyonokat költeni és tönkretenni az életemet vele, de ha az akit szeretek ezt szeretné csinálni, vagy nem bír leszokni akkor nem parancsolgatnék neki, hogy mit tegyen hanem együttéreznék vele és elfogadnám. Ez az ő döntése és ez nem pitiáner dolog, mert a dohányzásról nagyon nehéz leszokni.
2018. febr. 1. 15:20
4/19 A kérdező kommentje:
#1 Igen, ki.
2018. febr. 1. 15:23
5/19 A kérdező kommentje:
Nincs rászokva, csak barátnői hatására szívja.
2018. febr. 1. 15:24
6/19 anonim válasza:
Ez neked pitianer dolog, neki nyilvan nem az. Segithetsz neki leszokni, de megtiltani, meg ennek fuggvenyeben vele lenni? Igy a leirasbol ugy tunik lelkifurdalasbol mondta el es ez becsulendo, nem szidast erdemel. Ha inkabb bosszubol tette, mert "megtiltottad" neki es csakazertis csinalta, rossz iranyba vagytok mindketten.
2018. febr. 1. 15:27
7/19 anonim válasza:
Az én párom 11 éve leszokott. Én nem. ő azóta tűr. Azért tűr, mert SZERET!!! Érted a lényeget???
2018. febr. 1. 17:32
8/19 anonim válasza:
Ja, amúgy meg a te "párod" nem is igazi dohányzó. viszont, ha azt akarod, hogy ne legyen az, akkor jobb, ha békén hagyod!!Egy dohányzó elméje úgy működik, hogy minél jobban tiltják neki, (a tudat alatt) annál jobban fogja kívánni.
2018. febr. 1. 17:36
9/19 anonim válasza:
annyira de annyira nincs semmi kozod hozza, hogy cigizik e vagy se. orulj hogy nem mas fszokat sziv le, mert akar azt is megtehetne. meg o jaruljon eled szegyenkezve ujabb eselyt kerni mert ra mert gyujtani ? :D pffff ember. keress olyan csajt , aki nem bagozik, ennyire egyszeru, de ne vedd mar el az eletkedvet is a masikbol. tudod ki kerne toled uj eselyt.... :D
mondom ezt ugy, hogy nem dohanyzom.
2018. febr. 1. 19:18
10/19 anonim válasza:
Az előttem szóloknak adok igazat. Inkább magadban tegyél rendet, hogyha ilyeneket csinálsz. Mert a végén már azért is "kidobod" - mint valami tárgyat - mert épp nem ér rá veled találkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!