Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettlen csaj-érett srác kombó működne?
A csaj, aki tetszik 2 évvel fiatalabb, és elég érettlennek nevezhető. Sokszor bunkó, tiszteletlenül/neveletlenül viselkedik, gyerekes, hangos. Mindamellett nem hiszem, hogy életében akár egy könyvet is elolvasott volna... Próbálkozok beszélgetni vele, de hosszú párbeszéd nem egészen alakul ki (a kifejtős kérdéseket is 1-2 szóval elvágja). Bajban vagyok azzal, hogy miről beszélgessek vele...
Vajon működhetne köztünk? Annyira szeretem, bele vagyok zavarodva...
18F
Szóval beszélgetni nem tudtok, de bele vagy esve... mi?
Akkor mit szeretsz benne? Vagy csak a kinézete tetszik/ fizikailag vonzódsz?
Téged biztosan zavarna egy kapcsolatban, hogy nem tudtok beszélni. Az egy dolog, hogy fizikailag bejön neked, de ha nem csak ebből fog állni a kapcsolatotok, hogy smároltok, szexeltek, vagy taperoljátok egymást, akkor miből? Ültök egymás mellett csendben, mert a lány nem elég érett egy beszélgetéshez?
Mindegy, én magamból indultam ki. Biztosan nem jönnék össze olyan sráccal, akivel nem tudok értelmes témákról is beszélgetni, akár hosszan, akár röviden. Minden esetre szurkolok, hogy most gyorsan benőjjön a lány "feje lágya".
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!