Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvédenél egy lányt? Féltitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvédenél egy lányt? Féltitek a lányokat? Balesettől, esetleges haláltól?

Figyelt kérdés

Ha úgy adódik megvédenétek egy lányt, egy erőszakos támadótól, segítenétek neki ha bajban lenne (persze idegen az illető), féltenétek attól hogy este megtámadják, esetleg meg is ölik?

Mit gondoltok arról ha valakit (lányt) meg ölnek este bárhol, utcán stb. undorító dolognak tartjátok-e, milyennek gondolnátok az elkövetőt?

A lány családját sajnálnátok-e, mit éreznétek úgy ámblokk egybe, a személyes érzelmeitekre vagyok kíváncsi.

Esetleg ha barátnőtök lenne az áldozat, mit gondolnátok az egész esetről? Hogy történhetett, miért stb.

Fiúk, Lányok válaszát, véleményét is várom.

2017. dec. 27. 16:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
nem teljesen értem hogy vajon honnan jött ez a kérdés...de attól függetlenül hogy lány vagyok és látnám hogy valakit bántanak tuti próbálnék valamilyen módon segíteni.Nem azt a dolgot tartom undorítónak ha valakit megölnek,inkább azt aki ezt elkövette.Természetesen sajnálnám az összes hozzátartozót és biztos vagyok benne hogy engem is rosszul érintene akkor is ha nem nagyon ismertem az illetőt,de szerintem ne ilyeneken gondolkodj.
2017. dec. 27. 16:58
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ennek kéne minden ember számára a természetesnek lennie.
2017. dec. 27. 17:03
 3/22 anonim ***** válasza:
60%
Ezt a kérdést nem egészen értem: ha egy lányt ölnek meg, az miért más, mintha fiút? Másrészt ez a hosszú kérdés összefoglalható lenne egy kétszavas eldöntendő kérdésben: pszichopata vagy? Aki egy ilyen szituáció mellett elmegy érzések és tettek nélkül, az ugyanis pszichopata.
2017. dec. 27. 17:08
 4/22 anonim ***** válasza:
61%

Nekem is ez jutott először eszembe csak nem akartam leírni😅

#1voltam

2017. dec. 27. 17:17
 5/22 A kérdező kommentje:

#3-as neked üzenném, hogy elég degradáló egy kijelentés volt ez a részedről, már ne is haragudj.

Egyrészt nem ismersz, másrészt hogy érted hogy elmegyek érzések mellett? Én a ti véleményetekre voltam kíváncsi és természetesen én is elítélem, nem vagyok híve de érdekel.

Érdekel mások hozzáállása a dolgokhoz. Igazából ennyi.

2017. dec. 27. 17:22
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
#4 Én erre nem tudtam mást írni :D egyébként én voltam már ilyen szituban, Budapesten ha bulizik az ember akkor előbb-utóbb találkozik ilyennel, én leszedtem a lányról a támadót mert van tapasztalatom küzdősportokban és láttam hogy az illető egy 50 kilós csontrészeg kis nyikhaj fiú, de nyilván én sem mentem volna oda egy nálam kétszer nagyobb vadállathoz egyedül. Ilyenkor a legjobb ha az ember a rendőrséget hívja, és közben felhívja a környező emberek figyelmét arra ami éppen történik. Az egyetlen teljesen rossz megoldás, ha sietve elsétálsz.
2017. dec. 27. 17:24
 7/22 anonim ***** válasza:

Na most látom a válaszod, kedves kérdező (hármas vagyok). Nem ismerlek - igen, ezen az oldalon anonim módon kérdezünk, készülj fel rá, hogy a válaszolók nem fognak téged ismerni.

Egyébként meg ne haragudj de ehhez semmi köze nincs ahhoz hogy ismerlek-e, és nem értem miért különbözteted meg egy lány halálát/sérülését attól, ha srácokat bántanak. Nehogy azt hidd hogy olyan nincs!

Aki pedig elmegy egy ilyen mellett, mint mondtam, pszichopata. Ezért itt ez a kérdés. Ha nem tetszik a logikám, az nem az én problémám.

2017. dec. 27. 17:28
 8/22 A kérdező kommentje:

Hát most már mindegy.

De itt ne c*gányokra, meg nyikhaj gyerekekre gondolj.... Ezek senkik..

2017. dec. 27. 17:29
 9/22 A kérdező kommentje:
#6-os, nem akartam diszkriminálni, csak azt tartsd szem előtt, hogy egy lányt/nőt sokkal hamarabb támadja meg valaki mint egy fiút/férfit. Még egyszer kérlek, NE c*gányokra, és közönséges zsebtolvajokra gondolj, ők más tészta, még ha az eredmény majdnem hasonló is..
2017. dec. 27. 17:32
 10/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs semmi különbség, ha egy lánnyal vagy fiúval történne ez.

Ha szemtanúja lennék ennek, biztosan megpróbálnék segíteni, először rendőrt hívni aztán valami mással, hogy megvédjem, de nem tudom, hogy mennyire lennék ott agyban.

16/L

"De itt ne c*gányokra, meg nyikhaj gyerekekre gondolj.... Ezek senkik.."

Oké, nekem se szívem csücskei ezek az emberek, de azért nem senkik.

2017. dec. 27. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!