Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvédenél egy lányt? Féltitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvédenél egy lányt? Féltitek a lányokat? Balesettől, esetleges haláltól?

Figyelt kérdés

Ha úgy adódik megvédenétek egy lányt, egy erőszakos támadótól, segítenétek neki ha bajban lenne (persze idegen az illető), féltenétek attól hogy este megtámadják, esetleg meg is ölik?

Mit gondoltok arról ha valakit (lányt) meg ölnek este bárhol, utcán stb. undorító dolognak tartjátok-e, milyennek gondolnátok az elkövetőt?

A lány családját sajnálnátok-e, mit éreznétek úgy ámblokk egybe, a személyes érzelmeitekre vagyok kíváncsi.

Esetleg ha barátnőtök lenne az áldozat, mit gondolnátok az egész esetről? Hogy történhetett, miért stb.

Fiúk, Lányok válaszát, véleményét is várom.

2017. dec. 27. 16:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ebben egyetértek a kérdezővel,hogy nőket könnyebben megtámadnak mint férfiakat és a férfiak jobban meg is tudják magukat védeni.De ha ilyen dolog történik,teljesen mindegy az áldozat neme,csinálni kell valamit szerintem. #4es voltam
2017. dec. 27. 17:36
 12/22 anonim ***** válasza:
*#1 bocsi,eléggé elnyomtam😅
2017. dec. 27. 17:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem rájuk gondolok, akivel nekem volt dolgom a cuccai és a kinézete alapján egy teljesen átlagos pesti srác lehetett, sőt, kifejezetten drága ruhákban feszített, csak egy agresszív részeg srác, de 1-2 pofon és majd megtanulja.

Az érzelmi része a dolognak nyilván nagyon megterhelő, ha már megtörtént a dolog. Én egy közeli barátnőmet vesztettem már el egy baleset folytán, ami nem az ő hibája volt, azt hiszem ez hasonló eset lehet ehhez, még mindig nem telik el hosszabb idő úgy hogy ne jusson eszembe. De nincs mit tenni, sajnos ilyenek megtörténnek... mindig azt gondoljuk hogy velünk nem lehet, de bizony mások szemében mi is csak egy másik ember vagyunk akivel megtörténhet akármi. A lányokat persze védeni kell, ebben egyetértünk, ha lenne barátnőm vigyáznék rá, mint a szemem fényére. Csak ez sajnos nem mindig elég. (#3 megint)

2017. dec. 27. 17:40
 14/22 anonim válasza:
48%

1. Igen. Megvédeném. Férfi ösztön így diktálja. (nem félreérteni)

2. Igen. Mérhetetlenül undorító és gyáva tett. Az ilyen "ember" gonoszabb egy szatyor szívféregnél.

3. Nem sajnálnám a családját. Legalábbis sokkal kissebb mértékben mint amekkora gyűlölet lobbanna fel bennem az elkövető iránt. Isten kegyelmezzen neki! Mert én nem fogok. Szakállméretre való tekintet nélkül.

Terrorist lives don't matter.

2017. dec. 27. 17:42
 15/22 A kérdező kommentje:
Ha jól értem #14-es, akkor közbeavatkoznál? Akkor is ha ezzel nagy az esély rá hogy te is hasonlóképp végzed?
2017. dec. 27. 17:47
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem nőként az a véleményem, hogy ha megtámadnának minket az utcán éjszaka, és meg akarnának ölni, vagy mondjuk ami sokkal valószínűbb: hogy engem meg akarnának erőszakolni, akkor nem várnám el a páromtól, hogy leálljon verekedni velük. Alapból sem agresszív természetű, vagy különösebben izmos, sportos alkat, de még ha az lenne, egy jelentős számbeli fölénnyel rendelkező vagy felfegyverkezett támadókkal szemben akkor sem lenne túl sok esélye. Szóval bármennyire is férfiatlannak tűnik elsőre, én inkább azt szeretném, hogy tartsa távol magát, ne keveredjen ő is bajba, és kerítsen inkább segítséget minél gyorsabban.
2017. dec. 27. 18:07
 17/22 anonim válasza:

Szívem szerint igen. de a valóságban egy beszari kiskukac vagyok. :( (nagy hurkás szőrös PAJOR ráadásul xD)

Szóval köszönöm a motivációt hogy elkezdjek edzeni!

Egyébként, tizenötös, ez meglepett. Bár tényleg így a logikus hogy hanyatt homlok rohan segítségért.

Én, ha nő lennék, nem azt várnám el a páromtól hogy mentse a valagát.

2017. dec. 27. 19:23
 18/22 anonim válasza:
*tizenhatos
2017. dec. 27. 19:23
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem tökmindegy az áldozat neme, ugyanúgy undorító és szemét dolog, ha egy fiút bántalmaznak, ölnek, erőszakolnak meg, mintha egy lánnyal tennék ugyanezt meg.

26/F

2017. dec. 27. 20:46
 20/22 anonim ***** válasza:
nem, mert amikor legutóbb ilyet láttam a hírekben a védekezőnek ripityára törték az arccsontját, szóval nem érné meg, nekem, illetőleg. lányokkal soha semmilyen pozitív élményem nem volt még az életemben
2017. dec. 28. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!