Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvédenél egy lányt? Féltitek a lányokat? Balesettől, esetleges haláltól?
Ha úgy adódik megvédenétek egy lányt, egy erőszakos támadótól, segítenétek neki ha bajban lenne (persze idegen az illető), féltenétek attól hogy este megtámadják, esetleg meg is ölik?
Mit gondoltok arról ha valakit (lányt) meg ölnek este bárhol, utcán stb. undorító dolognak tartjátok-e, milyennek gondolnátok az elkövetőt?
A lány családját sajnálnátok-e, mit éreznétek úgy ámblokk egybe, a személyes érzelmeitekre vagyok kíváncsi.
Esetleg ha barátnőtök lenne az áldozat, mit gondolnátok az egész esetről? Hogy történhetett, miért stb.
Fiúk, Lányok válaszát, véleményét is várom.
tegnapi post fb-ről részlet
Felve hatrapillantottam, egy fiatal srac pedig lattam, hogy figyeli az esemenyeket. Megindultam fele, o pedig felpattant a helyerol, hogy leallitsa "kedves" utitarsam. Minden hirtelen tortent, csak annyit hallottam es lattam a szemem sarkabol, hogy osszeverekednek. Nagyon sajnalom ezt utolag, de panikszeruen leugrottam a villamosrol. Ugy tudom, a ferfit leszalittottak, en pedig mar azota biztonsagban vagyok. Szeretnem megkoszonni es egyben elnezest is kerni a fiutol, aki kiallt mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!