Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek jó csaj smink nélkül?
Szóval az a helyzet, hogy sportos alakom van, hosszu dús hajam, régebben sportosan öltözködtem, de már inkáb csajosan, de nem a mindenem kirakom módra.
Rengeteget sportolok, tanulok.
Nem sminkelem magam, full naturál vagyok.
Viszonylag humoros, nagy életkedvvel felszert 15éves lány.
Egy kicsit nehéz hozzám közel kerülni, de akit magamhoz engedek, nagyon szeretem és bármit megtennék érte, de senki sem akar. Sem barátilag sem kapcsolatban.
Mit csináljak?
Ha igazi kapcsolatokra vágysz, ne a sminkeddel foglalkozz, mert az a legutolsó dolog, amit egy olyan ember vagy fiú megnéz, aki nem csak a testi kapcsolatra vágyik.
Nem is biztos, hogy személy szerint veled van a probléma.
Lehet csak a környezetedben nincs olyan, aki merne kezdeményezni nálad. pl. ha otthon ülsz, ki tudna egyáltalán a létezésedről?
Ennyi információ alapján nehéz bármit tanácsolni,
de én így látatlanban is megállapíthatom,
nem a külsővel szokott a probléma lenni átlalában.
A belsőd, személyiséged, ami igazán fontos.
Nézd meg, hány nem éppen topmodell fiúnak és lánynak vannak barátai vagy párkapcsolata.
Idővel rájössz majd Te is, mi a szépség valójában,
és akkor megértesz mindent.
És végül elárulnék egy titkot:
a fiúk sokkal jobban szeretik, ha valaki "naturál", nem sminkeli magát, max csak visszafogottan.
F20
Szerintem tökéletes a felhozatal :D
Am úgylátszik a fiúk nállad balf*****...
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!