Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, ha egy lány ezért is nem jön össze egy fiúval?
Sajnos ebbe a mai világba ,erről már halottam aki úgy gondolkodik CSAJ mondta ezt unoka testvéréről, hogy ha neki Iphone-ja van akkor a barátjának is legyen az! Az egyik barátom össze akar vagyis akart jönni egy csajjal aki tetszik neki! És a barátom beszélgetett vele egyszer. És megkérdezte, a lányt, hogy lenne e a barátnője! A lány azt mondta nem. Felsorolt egy pár normális dolgot, hogy miért nem! De az egyik az nem volt normális a csaj mondta, hogy nincs Iphone-d meg stb a barátom meg mondta, hogy neki volt Iphone 5 telója. De a lány meg mondta, hogy az csak volt! És akinek Iphone 5S alatti Iphone-ja van olyannal nem jön össze! Persze ezt nem így fogalmazta a csaj elég okos gimibe jár, jó tanuló 18 éves lesz a jövő hónapba mégis így gondolkodott ő is! Nem értem meg ezt. Miért gondolkodnak, már így a lányok már amelyik ha ez tényleg így van, hogy rajta is van 100-200 lájk és akkor a fiún is legyen azért valamennyi ha nem is 100 de minimum 30-40 meg, hogy ha neki Iphone-ja van akkor a fiúnak is legyen Iphone-ja vagy esetleg drága telója de nem is alsó kategóriás talója bár ilyenről még így nem halottam, hogy drága teló! Bár a lány felhozta, hogy Iphone 5S a minimum, szóval akkor biztos valamennyibe kel kerűlnie legalább egy középkategória gondolom! Mert az Iphone 3GS meg a 4 olcsó és az nem elég! Nem értem meg az a pár lány miért gondolkodik így még ha sok like-ja van akkor is? Nem az a lényeg, hanem persze a kinézet meg, hogyha a fiú kedves akkor ne keljen oda like meg Iphone se! A csajnak most Iphone 7-e van a barátomnak meg Samsung Galaxy C7 Dual 32GB ő 76.890 forintért vette régebben most meg egy kicsit növekedet az ára, bár most taz árát nem tudom minek írtam ide mert tök mind1 legalábbis mind1-nek kéne lennie a csajoknál persze leszámítva ha tényleg nem mind :D, hogy 10.000 forintos vagy még ólcsobb akár 1.000 forintos nyomógombos telód van. vagy 300.000 forintos telód! És persze a lányt ismerem pedig nem a pénzre megy. A fiú mivel már volt olyan nője aki jól nézet ki szép volt okos volt ezért csak először megpróbált beszélni vele utána megmondta neki, hogy akkor húzzon a pics**ba!
Ez normális, és mennyi lány gondolkodik még ílyen módon? (Remélem nem sok szinte semmennyi)
Meteoritot lehet rendelni?
Szégyenteljes, kiakasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!