Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, tetszhetek neki?
Figyelt kérdés
Ma a buszmegállóba, leült egy lány, nem közvetlen mellém, és zsepkendő kellett neki (Nem mondta, csak hallottam, hogy kell neki) Adtam neki, megköszönte, aztán nézett, észre vettem, ha odanéztem, elnézett, mikor szálltam le a buszról, a szemét le se vette rólam, én meg köszöntem neki, hogy Helo, külön neki. Annyit tudok, hogy Pénteken biztos, hogy látom valamikor, mert nekem megtetszett, olyan szépen és aranyosan megköszönte a zsepit. 16 éves vagyok.2018. jan. 26. 17:07
11/15 A kérdező kommentje:
Csak szeretnék 1 valakit szeretni, mindössze ennyi. Többet nem akarok.
2018. jan. 26. 20:56
12/15 anonim válasza:
Az írásodból sugárzik a támaszkondi vágyás. Nem tudom, ez tudatosult-e benned.
A támaszkodás kapcsolatgyilkos.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem csak azért kell, hogy legyen valakim. Nézd, nem akarok vitatkozni, de tévedsz. Én csak egy normális lányt, normális kapcsolatot akarok, és egy normális életet. Ami nem olyan, hogy folyton csak csalódok, és rombolom az önbizalmam. 4 Évig volt az, hogy lelki sérülést kaptam minden egyes nap. És rossz egyedül, nagyon!
2018. jan. 26. 21:48
14/15 anonim válasza:
Na jó, 64%-os, elmész te a bánatba...
Igenis minden egészséges embernek kell az, hogy valaki vonzódjon hozzá, hogy valaki szeresse.
Maximum nem vallja be magának...
A kérdező egy teljesen ártatlan kérdést tett fel, és máris bele kell kötni...
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :)
2018. jan. 27. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!