Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tetszhetek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszhetek neki?

Figyelt kérdés

A suli amibe járok elég kicsi,van egy lány aki hát kicsit bejön de nem ez a lényeg,hogy nekem tetszik-e.

Szóval a suli udvarán van lábtengó pálya és amikor beállok játszani,akkor látom,hogy az ablakból mindig felénk néz vagy egyedül vagy az egyik barátnőjével,akkor is van amikor nézi a többit ha én nem játszok éppen,ezért nem vagy benne biztos.

De amikor én játszom általában van,hogy elsétál addig a pályáig a barátnőjével kicsit néznek minket majd visszamennek és figyelnek bentről,általában a második pályán játszunk és el kell menni az első mellett(logikus) de ott nem állnak meg csak ahol én is vagyok,ma például nem jöttek ki és csak 1 pályát használtunk,de a suli úgy jön,hogy bentről is közelebb lehet kerülni a pályához és pont oda álltak be a barátnőjével,hogy velem szembe legyenek és akkor is néztek.

Igen elég sok a felesleges információ,de csak így tudtam összerakni nagyjából érthetően.

Facebookon bejelöltem korábban vissza is igazolt,majd véletlen reagáltam a napjára és bocsánatot kértem mondta,hogy semmi baj én megköszöntem és annyi volt a beszélgetés szóval már ebből arra tudok következtetni,hogy talán mégsem én tetszek neki hanem valaki más de akkor is fura,hogy kb mindig oda áll be ahol én is játszom.

Egy osztálytársától tudom,hogy nem akar barátot legalábbis neki ezt mondta.

Szívesen beszélgetnék vele de fogalmam sincs mit mondhatnék és nem igazán szeretnék pofára esést sem,ha véletlen én értettem félre a dolgokat és nem tetszem neki.

Ti mit tennétek?

2017. dec. 8. 21:57
 1/2 A kérdező kommentje:
Felejtsük el a kérdést,most látom,hogy valami kamu facebookba szerelmes,Istenem:DD
2017. dec. 8. 22:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnálom:(
2017. dec. 8. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!