Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, tetszhetek neki?
Figyelt kérdés
Ma a buszmegállóba, leült egy lány, nem közvetlen mellém, és zsepkendő kellett neki (Nem mondta, csak hallottam, hogy kell neki) Adtam neki, megköszönte, aztán nézett, észre vettem, ha odanéztem, elnézett, mikor szálltam le a buszról, a szemét le se vette rólam, én meg köszöntem neki, hogy Helo, külön neki. Annyit tudok, hogy Pénteken biztos, hogy látom valamikor, mert nekem megtetszett, olyan szépen és aranyosan megköszönte a zsepit. 16 éves vagyok.2018. jan. 26. 17:07
1/15 A kérdező kommentje:
És Fiú vagyok, félre értés ne tessék. Azért nem szólítottam meg, mert nekem idő kell, mire ráveszem magam, de menni fog. Félénk vagyok, de ha már egyszer sikerült valakinél rosszul, most nála sikerülhet jól is, a megszólítás.
2018. jan. 26. 17:08
2/15 anonim válasza:
Ennyi alapján nem tudnék erre következtetni.
3/15 A kérdező kommentje:
A buszmegállóba adtam neki zsepit, majd a buszról lefelé szállásnál is nézett. És én tudom milyen az a tekintet, amikor valakinek tetszik a másik, csak a ti válaszotokat kérem, hogy ezt megerősítsem. :). Amúgy, mellékletként, oda jött egy 6-7 éves fiú, aranyos volt, mert azt mondta "Nekem ezt a jocó adta, látod? :)" És, a lány is mosolygott rajta, meg én is, kedvelem az olyan gyerekeket, akik nem káromkodnak, hanem normálisak. Ez is egy közös részlet, (Remélem).
2018. jan. 26. 17:36
4/15 A kérdező kommentje:
Rendben, azért köszönöm a válaszokat. Jöhetnek még válaszok.
2018. jan. 26. 17:37
5/15 anonim válasza:
Nagyon jó jel, ülj mellé és beszélgessetek... )
6/15 A kérdező kommentje:
Hmm, rendben köszi a választ, jövőhéten megpróbálom, és ha kell várok péntekig, mert csak akkor láttam eddig. Én annyira örülnék neki :)
2018. jan. 26. 18:25
8/15 A kérdező kommentje:
A te válaszodat is köszönöm :) És ha esetleg, kérnétek tanácsot, segítséget, nyugodtan írjatok rám privátba, én meghallgatok itt mindenkit, és próbálok segíteni, mindenképpen :)
2018. jan. 26. 19:21
9/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de a hozzáállásod gáz. Mondom ezt pasiként.
Jót cselekedtél egy emberrel, aki történetesen lány, ő szépen néz és máris tuti tetszel neki. Mert csakis ezért nézhet. Meg rögtön rávetnéd magad. Ezt a mentalitást utálom a saját nememben. Minden mozgó lányra rá kell repülni,csak mert tetszik.......
10/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem minden mozgó lányra repülök rá. Se nem gondolom azt, hogy tetszek neki, hanem úgy gondolom, érdemes megpróbálni, érdemes valakinek szeretetet adni ha elfogadja, és érdemes törődni vele, ha megérdemli. Én csak megszeretném ismerni és lessz ami lessz, vagy barátság, vagy több.
2018. jan. 26. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!