Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lepődnek meg manapság,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lepődnek meg manapság, hogy a 10-en éves gyerekek hamarabb kezdik a felnőttes dolgokat, illetve a szexuális életet?

Figyelt kérdés
Mindenki lealacsonyítja őket, hogy milyen fiatalok, mivel az idősebbek csak ezzel tudnak kérkedni, a korukkal. Én a legszebb éveimet éltem 13, 14, 15 évesen. Szülinapjukra a szülők nem vesznek nekik babákat, mert "Ne legyetek már 5 évesek, már nagyok vagytok ehhez! " A társadalom: "Én ilyen pisis koromba még babákkal játszottam! " .De a tanárok is: "Ne legyetek már gyerekesek, iskolában vagyunk! " ez is idegesített, mikor még iskolába jártam. Mert nem gyerekek voltunk? Nem élvezhettük volna az életet? Nem játszhattunk volna, mint a normál életben? Miért korlátozták minket? "Nőjetek már fel" hallottam mindenkitől. Ezektől a beszólásoktól (de még sok más megjegyzés következtében) fordulnak meg a kiskorúak fejében egyes gondolatok. Akkor miért vannak meglepődve az "okosok"?

2018. jan. 25. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez kinek szólt? (10es)
2018. jan. 25. 21:10
 12/14 A kérdező kommentje:
#10 érvekkel gyere, ne ítéletekkel. :")
2018. jan. 25. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Azok lepődnek meg, akik szerint az a természetes, ha a gyerekek gyerekként élnek. Egyre többen nem így gondolják, ezért egyre több ilyen esetről hallani, ezért egyre több a meglepődés - de végül már annyi lesz, hogy nem is lepődik meg rajta senki.
2018. jan. 25. 21:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért lepődünk meg mi egyesek, mert tudjuk utólag saját tapasztalatból, hogy tizenéves korban egyszerűen nincs még olyan agyi állapotban az ember, hogy fel tudja mérni, milyen következménye van pl. egy nem megfeleleő kapcsolatban létrejövő nemi aktusnak.

Én konkrétan az első után értettem meg pl, hogy milyen jó, és hatalmas érték, hogy ez a férjemmel történhetett meg először. Áldottam az eget, hogy addig senki nem akart megfektetni, mert valószínűleg belementem volna. Akkor sem volt ui. más a világ, mint most.

Mi idősebbek, szeretnénk a mai ifjabb korosztálynak is szép életet. Van aki azért, mert maga elrontotta, van aki azért, mert nem, és van tapasztalata, mi a jó, és azt akarja átadni.

Egy negyvenes

2018. jan. 27. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!