Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lepődnek meg manapság, hogy a 10-en éves gyerekek hamarabb kezdik a felnőttes dolgokat, illetve a szexuális életet?
mert szegény gyerekek nem tudják elfogadni mikor bekövetkezik a szakítás, megy a mi mindíg együtt maradunk szöveg, és néha pár naív el is hiszi...
na ekkor szokott az lenni hogy elkezdi vágdosni magát, mert milyen nehéz és szar az élet... meg a meg akarok halni, és a non stop depi
kell egy bizonyos kor hogy tudja kezelni az ember ezeket a dolgokat
nem is igazán azzal van baj mikor 15évesen kapcsolatba vannak vagy valami, mert tényleg néha nagyon aranyosak tudnak lenni :)
a baj ott kezdődik mikor mindent akarnak már, még azt se tudják hogy mi is az a szex, de már csinálják... pedig még a saját testük működésével sincsennek tisztába, nem hogy még a védekezéssel...
és nem ritka hogy becsúszík pár nem kívánt terhesség 14 évesen, pedig hova még akkor gyerek?? miből tartja el?? hiszen van 8általánosrol papírja és kész, az sehova nem elég..
itt a baj mikor még a gyerek nem látja át mit is mondanak neki a csúnya felnőttek...
mert csak okoskosik meg minden, utánna meg van a döbbenet, hogy nem volt az akkora hülyeség amit mondott...
záró szónak csak annyit, hogy a felnőtteo csak sok év tapasztalatát próbálják átadni, amit hibának véltek az életbe próbálják elmagyarázni, hogy ne magadtól gyere rá, csak a te javadat próbálnák szolgálni
okos ember màsok hibáiból tanul...
és most gondolkozz el azon, hogy mikor neked lesz gyereked, te mire tanítanád?? mit várnál el tőlle és hogyan nevelnéd??
kétlem hogy nem számolnál be neki a nagy hibáidról (vagy esetleg barátaid hibáiról) hogy ő ne saját kárán tanulja meg és koppanjon egy nagyot
"Ezektől a beszólásoktól (de még sok más megjegyzés következtében) fordulnak meg a kiskorúak fejében egyes gondolatok."
Mármint hogy "de jó lenne b..szni egyet", vagy mire gondolsz?:D Édes istenem...
1#-es vagyok.
Az eredeti kérdésed: "Miért lepődnek meg manapság, hogy a 10-en éves gyerekek hamarabb kezdik a felnőttes dolgokat, illetve a szexuális életet?"
Szerintem az első válaszommal, elég jól alátámasztottam, hogy nem kezdik hamarabb a "felnőttes dolgokat"
Bár a megfogalmazásodból ítélve, te sem vagyok sokkal idősebb, az általad felvázolt korosztálynál.. Ha szabad megkérdeznem hány éves vagy? Mellesleg szerintem röhejes a feltételezésed, hogy a "nőjetek már fel"; "Ne legyetek már gyerekesek, iskolában vagyunk! "; "Ne legyetek már 5 évesek, már nagyok vagytok ehhez! " ezekhez hasonló "beszólásoktól" hinné magukat érettnek a tizenéves korosztály. Már csak azért is, mert utána már te magad is írtad, hogy téged is hasonló dolgokkal riogattak, akkor neked miért volt mégis szebb gyermekkorod?
"Mert nem gyerekek voltunk? Nem élvezhettük volna az életet? Nem játszhattunk volna, mint a normál életben?"
Játszani? Mint a normál életben? Ezt hogy érted? Szerinted az élet csak egy játék? Szerinted játékból dolgoznak le az emberek napi 10-12 órát is akár, hogy megtudjanak élni? Vagy szerinted játékból megy el dolgozni akár 1000-km-re is valaki? Ez csak mind játék? Szerintem teljesen értelmetlen a kérdésed.. Mire akarsz kilyukadni? Bár számomra ebből is csak az jön le, hogy te is egy tizenéves gyerek vagy, akinek semmilyen élettapasztalata nincsen, csak úgy próbálsz idősebbnek tűnni, ahogy az első mondatodban megfogalmaztad. Közben meg egy unatkozó gyerek vagy..
Emberek, íme a Földünk megmentője!!! A világunk következő generációja, akinek a staféta botot egykor majd átadjuk! TAPSOLJUK MEG hölgyem és uraim MR ÉRTELMISÉGET a lenyűhöző és összeszedett szónoklata miatt!!!
Elismerésem ifjú, egy nap értékes hááát valamit csak lesz belőled de értékes ember sajnos nem, a végére kellett azért őszinteség is :/
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!