Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy változhat meg ennyire egy ember?
Figyelt kérdés
Az (volt)barátommal 3 honapja szakitottunk, és hat igaz h meg mindig megvisel de mar kezdem elfeledni! De nem is itt van a problema hanem ott h annyira megváltozott,ugy emberileg Szoval:bunko,érzéketlen,alulszocializalodott,nagyképű,egoista,f*ckboy lett! Így mar nem is kene de az a baj h vissza fogadnam azok utan h megcsalt többször is,bele esett a legjobb baratnombe(ROKONA A CSAJ) és ezek utan is vissza fogadtam! Szoval nem tudok szabadulni attól h ennyire megváltozott mer mar azért eleg régóta ismerjük egymast(4ev) és nem volt ilyen! Nagyon hosszu történetünk van roviden annyi: regen egy suliba jártunk(2 ev van koztunk) elballagott,sírtam utana fel evet, elfelejtettem és ra félév Mulva kijott vissza azzal h belem van esve? Nahh igen kitalahatjatok! Akkor jártunk egy kicsit szakitottam vele és osszevesztunk, aztán kibekultunk de csak baratilag, azután elegge is viselkedtunk mint akik járnak(írásba minden fele tipik becenevek:eletem,szerelmem stb... meg Imadlak meg ilyenek! És akkor azután mar kezdtem azt érezni h megint szeretem(ugye ő burkoltan celozgatott ra h meg mindig szeret) és egyszer egyutt taliztunk a legjobb baratnom ő és én és hat franc gondolta h bele esik a saját rokonaba ez a nyomorek! Hat igen és az a vicces h én voltam az egyetlen aki mellette volt(haverok otthagytak) pont én aki meg szerette! Kesobb senki se tudta mi lett ezzel de állítólag csak valami hulye érzése volt! Aztán mikor mar tenyleg majdnem ossze jöttünk akkor csokolozott tobb csajjal is amit én lattam(keszult rola kep) Nahh hat igen ezeket is megbocsatottam neki! Aztán jártunk egesz sok ideig és szakított velem h mar mem szeret meg h van csaja és megis csalt vele! És amilyen ember most nem kellene de neha olyan jo belegondolni abba h Milenne ha megint egyszer egyutt lennénk és visszavaltozna olyan kedves,cuki,és jo emberre mert most épp az ellentetje! És nem az faj amit csinalt hanem nem tudok szabadulni a sok emlékétől,es ezek nagyon nagy fájdalmat okoznak! Szoval nem tudom h most Mivan?!😂😂szerintetek mit lehet ezzel kezdeni,tanács,vélemény vagy akivel mar volt hasonlo!??? Sokkal hosszabb amúgy csak egy rövidített változat, és ha valaki nem ert valamit vagy elírás van benne(ilyen hosszu szöveget nem nezek at) akkor írjon és kijavitom mert a telom javit😂😂😂Koszonom előre is a válaszokat és Kerlek ne válaszoljatok utálkozó kommentekkel!?2018. jan. 23. 16:37
1/2 anonim válasza:
Huh hat..a regi enjet szereted, es azt akarod visszakapni, nem a mostani Őt szerintem :)
Es arra kicsi az esely, hogy a regi enje visszaterjen, igy azt tanacsolom felejtsd el. Keress egy jobb embert. Legyen onbecsulesed. Megcsalt!!? Hagyd a p*csaba..
/L
2/2 anonim válasza:
Tul sokszor bocsatasz meg neki... hanyszor csalt meg? Mi az oka ra h ne csaljon meg ezutan is meg tobbszor? Hiszen ugyis megbocsatasz neki...
Es igen, valoszinuleg megvaltozott, vagy te ismerted felre. Szerintem erre nincs jo tanacs, idovel mar nem fognak olyan sokat szamitani az emlekeitek. Legy turelmes magaddal. Es meg egy: nem hinnem, hogy visszavaltozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!