Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire barátkoznátok olyan osztálytársatokkal, akiről kiderül, hogy transzszex?
Figyelt kérdés
2018. jan. 22. 17:25
1/9 anonim válasza:
Ha nem verném meg, akkor is kb. egy műanyag flakon szintjén lenne nálam.
2/9 anonim válasza:
Az egyik osztálytársam transz de neki tènyleg komolyabb tervei is vannak a dologgal...szemèly szerint semmi bajom vele..sokszor vètekedik hogy hogyanmondja el a szüleinek akik elèggè vallásosak ezen a tèren...ahhoz hogy elfogadj egy ilyen szemyt meg kell èrtened a dolog lènyegèt...
3/9 A kérdező kommentje:
Miért? Átoperáltatja magát?
2018. jan. 22. 17:38
5/9 anonim válasza:
Úgy viszonyulnék hozzá, mint bárki máshoz. Persze lehet, hogy jobban barátkoznék vele, mert a "másoknak" azért sokkal nehezebb. 17/L
6/9 anonim válasza:
Nem változtatna a kapcsolatunkon. Ha az előtt is jóban voltunk, hogy kiderült, akkor ugyanúgy a barátja maradnék, ha nem, akkor ezért nem kezdenék el barátkozni vele, mert annak akkor oka volt, hogy nem lettünk eleve jóban. Az egyesnek mindkét esetben bemosnék egy elég keményet.
7/9 A kérdező kommentje:
Most hány éves h ennyire biztos benne?
2018. jan. 22. 17:52
8/9 anonim válasza:
Első: gratulálok az értelmi szintedhez.
Én is transzszex vagyok. Ha ismernék ilyen valakit, szívesen barátkoznék vele :)
9/9 anonim válasza:
Régen bátyám volt, most nővérem. 23 éves, és nagyon csajos nő lett belőle. Elfogadtam. Ha osztálytársam lenne, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!