Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a tökéletes csók?
Hát az eredeti kérdésre az a válaszom, hogy alkalomtól függ. Ha valaki gyöngédségre vágyik, akkor (én is pl) azt szereti ha lassan, érzelmesen megcsókolják, kezükkel az arcát fogva, vagy a derekát. Ez is tökéletes, de hogyha mind a két fél be van zsongva, akkor én sokszor beletúrok a srác hajába, míg ő a derekam, vagy a fenekem fogja/markolja, és keményen csókol. Ez is tökéletes, a maga módján.
Ilyenkor, ha ilyen van, akkor jó trükk ha megfogod a haját, vagy a mellkasát, és nem hagyod hogy a nyelvével az ebédedet vizsgálja meg a gyomrodban, hanem finoman eltartod magadtól, és cselesen te irányítasz.
Nekem a "tökéletes" csókom az gyengéden indult, majd végül már az ajkát haraptam be finoman a srácnak. Úgyhogy nekem az a jó, ha keveredik a két véglet. De ez mindenkinek más, teljesen szubjektív.
Az első csókom, na az volt kínos. Nem tudtam mit csináljak, de aztán jött magától, bár elég gáz lett végül. Aztán belejöttem ;).
Remélem megválaszoltam a kérdésed :D.
16/L
Aztaaa, köszönöm :D
Jól hangzik amit leírtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!