Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri az erőfeszítés vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri az erőfeszítés vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Múlt héten bevallottam a lánynak aki tetszik,hogy szeretem.(igen hülyeség,de messengeren keresztül)Azt írta,hogy ő is tàplál érzéseket irántam.Nem tudtuk hirtelen mi lesz vagy mit csináljunk ezért,csak másnap beszéltünk.Akkor azt mondta,hogy maradjunk barátok.Idézem: "Ez nem történt meg" és legyen minden olyan,mint az elején,mert a barátságunk fontosabb,mint hogy elcsesszünk valamit.

Tehát konkrétan friend-zoneban vagyok :'D

Azon a héten kicsit kerültem a társaságát meg a többiekét is,mert hát nagyon lehangolt voltam.Egyfolytában jött oda,hogy mi a baj,pedig szerintem pontosan tudta,hogy mi...aztán kicsit olyan érzésem volt,mintha megpróbálná magára terelni a figyelmemet(kicsit féltékennyé tenni)Mindig a màsik osztálytársunkat ölelgette meg,amikor a többiekkel körben ültek a padnál hirtelen megszólalt,hogy "Jaj mennyi csajom van nekem"aztán ràm nézett...

Ma már jobb kedvel mentem suliba,ami látszott is rajtam.Odajött hozzám megölelt(rettentően szorosan magához ölelt,ami annyira jól esett 😓😣) ès azt mondta: "Annyira jó,hogy visszatért ez a boldog éned"

Hát nem bírtam ki és adtam az arcára egy puszit...

Minden tűrhető volt egyik óra előttig,amikor is hirtelen megszólaltam,hogy:"Annyira fáj ölelkező és pusziszkodó szerelmespárokat látni a suliban" Majd egy ideig ezután nem is nézett ràm,utolsó óra után meg el sem köszönt 😞

Szerintetek megéri az erőfeszítés vagy hagyjam inkàbb a fracba az egészet?

Maradhatok a barátja is,de így,hogy minden nap látom elèggé fàjdalmas.Mármint,amikor megölel egyszerre esik jól ès rohadt szarul is.... 😔

15/L

2018. jan. 15. 18:24
 1/4 Strangerthingsfan válasza:

Erre a kérdésre igazából nincs tökéletes válasz...DE...szerintem próbálkozz nyugodtan de egyre nagyon figyelj!! Te vagy a lány és ha TÉNYLEG nagyon nem jön össze akkor nem szabad erőlködni! Ha egy fiúnak kellesz akkor meg fog küzdeni érted, de amíg azt várja hogy te szenvedj addig azzal lehet hogy csak magadat égetnéd...Tehát ha szeret akkor meg fog küzdeni érted, viszont ha neked nagyon nem megy akkor ne erőltesd.

Erről egy vicces mondás jut eszembe hogy a kedvedet kicsit feldobjam:A szerelem olyan mint a fing...ha erőltetik szar lesz belőle.

2018. jan. 15. 20:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de nem fiúról van szó :D Nem tudom a kategóriát nézted-e? :D
2018. jan. 15. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem érez irántad a csaj, és azért mondta, hogy tegyetek úgy, mintha meg sem történt volna, mert annyira gáz volt neki, hogy szeretné elfelejteni. Ráadásul szerintem ő nem is a lányokat szereti, rengetegszer van, hogy mi lányok, így mondjuk, a barátnőinkre, hogy a csajunk, de ez csak vicc, semmi komolyság nincs benne, ráadásul, hogy ilyen fiatalak vagytok ez is csak azt jelzi, hogy éretlenek vagytok még a normál megszokott kapcsolatra, nem, hogy ilyenre.
2018. jan. 15. 21:52
 4/4 anonim válasza:

Szerintem ő nem érez ugyanígy, valószínűleg azért csinálja ezeket mert tudja, hogy tetszik neked és imponál neki, hogy valaki foglalkozik vele.

Azzal pontot tehetsz a dolog végére, hogy megkéred, hogy ne legyen olyan közvetlen veled ha ő nem érez semmit mert neked rosszul esik. Így kiderül az is ha mégis szeretne tőled valamit, ha pedig nem akkor legalább van esélyed továbblépni.

2018. jan. 17. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!