Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki? Jó ötlet? Vagy inkább hagyjam?
Semmiképp se egy szerelem vallással indítsd.
16F
Szerintem tényleg nem kéne beadnod a derekad ilyen könnyen :D. Szerintem ha nem egy gyáva kukac akkor egyszer csak odajön hozzád beszélgetni. Végülis már lassan felnőtt emberek lesztek. Nem hinném, hogy jó ötlet lenne, hogy odamész és: Szia, tetszel nekem régóta stb.
Kicsit cikis lenne. Ha szemeztek akkor csak mosolyogj. Próbáld éreztetni vele, hogy szeretnél tőle valamit. Csak szemezzetek, mosolyogj!
Meghozza majd a gyömölcsét :)
15L (Ha gondolod még beszélhetünk privátban, szívesen segítek neked)
Egyelőre csak kívülről tetszik. Akkor az érzéseid még nem tartoznak rá!
Várd meg, amíg ő kezdeményez, közben meg gondold át, hogy mi az, amit egy fiúban keresel, mi az, ami fontos neked, mi az, ami semleges, mi az, ami kizáró ok. Pl. akarnál olyannal járni, aki drogozik/bagózik/focibolond/hazudós/utálja a kedvenc együttesedet/stb.?
De ha kezdeményez is, ne kösd rögtön az orrára az érzéseidet. Előbb próbáld minél jobban megismerni. Mert az, hogy kívülről tetszik, az semmi. Millió pasi fog még tetszeni az életben kívülről, nagyon sokan vannak. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!