Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó ötlet megvárni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet megvárni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, 2 éve ismertem meg interneten, és nagyon jól eltudunk beszélgetni, de viszont én, olyan vagyok, aki annyira tud izgulni azon, hogy mivan ha soha nem találkozok vele, (találkozót megbeszéltük) igen-t mondott, de én annyira makacs vagyok, és egyébként, nem számít a kinézet egyikőnknek se, igazából 1 hónapja beszéltem vele utoljára, aztán mondta, hogy van pályázat készül rá, és most karácsonyi műsör, én azt mondom, megvárom (Ez így is marad, megfogom várni), arra lennék kíváncsi, hogy ti mit tanácsoltok, de azt (nem fogadom meg) mert megvárom. 16 évesek vagyunk, 70 km messze lakunk egymástól.
2017. dec. 16. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet megvárni! :)
2017. dec. 16. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ő a wowos? :D hajra remelem osszejottok
2017. dec. 16. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld azt amit most jónak látsz, mindenkinek volt ilyen gyermeteg dolga mint most neked. Viszont neked most ez a fontos, ha azt látod jónak hogy vársz egyébként a nem tudom mire, akkor várj :D
2017. dec. 16. 14:15
 4/5 A kérdező kommentje:
2-es igen ő az :), te meg az egyik "privátos" Vagy, nem? :D És igen én megvárom, köszönöm szépen a normális válaszokat, ez nagyon kedves tőletek. Sok szerencsét nektek is mindenbe :) Akinek kell segítség, az írjon privátot, és szívesen segítek neki akármiben.
2017. dec. 16. 14:22
 5/5 A kérdező kommentje:
És a zöld kéz ment mindenkinek, :)
2017. dec. 16. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!