Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm teljesen beégetett a suliban! Mit csináljak?
Nagyon tetszett az egyik 11.-es, mi gólyák vagyunk. Tudni kell róla, hogy nagyon népszerű, helyes, befolyásos a családja, elég gazdagok is. Mindig márkás cuccokban jár, focista, a végzősök közül is mindenki bírja. Szóval minden lány álma tipikusan.
Nos hát én is odavoltam érte, és ha megláttam, tisztára elvörösödtem, meg álmodoztam róla, milyen lenne, ha járnánk. A legjobb barátnőm pedig eléggé bevállalós, és hát csak jót akart nekem állítása szerint.
Megkérdezte facebookon a srácot, hogy járna-e egy kilencedikessel. A srác azt hitte először ugye magáról beszél, de a barátnőm gyorsan megírta, hogy nem neki, hanem nekem tetszik. Elküldte neki a profilomat, és részletesen megírta neki, hogy én hogyan áradozok róla. A srác azt írta, hogy ne haragudjak, de nem vagyok az esete, és különben is alakulóban van neki valakivel...
A barátnőm ezt nekem másnap reggel mutatta meg. Hát én teljesen kiakadtam, konkrétan mióta megtörtént ez az eset, a srác összes haverja (10-12.-esekig szinte mindenki) állandóan vigyorog rám a folyosón, a srác meg még enyhén röhögni is szokott, ha velük van. Van egy barátnőm az évfolyamában, na és pénteken megkérdezte, hogy nekem komolyan bejött-e mert mindenki ezt pletykálja. Komolyan már a sírás határán vagyok. A legkínosabb az volt, ahogyan leírta neki, hogy miket szoktam mondani róla. Például olyanokat is megírt, hogy nagyon szexinek találom a kockahasát meg hogy milyen rosszfiúsan fest a bőrkabátban. Nagyon haragszok rá, ő persze könyörög, hogy bocsájtsak meg. Hogy szerezzem vissza a jó hírem a suliban?
valaszolok: ????? 14 evesen mindenkinek van platoi szerelme, teljesen normalis, es a platoihoz hozzatartozik, hogy kulsoseges, es sekelyes, de ennek ez a lenyege, foleg ebben a korban! semmi rossz nincs ebben, en is atestem rajta, mindenki atesett rajta elobb vagy utobb.
kerdezo: aki emiatt bomlott erkolcsunek tart itt vagy a suliban, annak nem volt gyerekszobaja. es probalj meg nem torodni a tortentekkel. ilyen velem is volt, akkor halalosan cikinek eli meg az ember, en is meghaltam volna szegyenemben, de "15 perc hirnev", elfelejtik es idovel te is tul teszed magad rajta :) aki meg emiatt szivat az gyerekes (es bizonytalan)
Te tényleg barátnpdnek mered nevezni az ilyet?
Küldd már el a fenébe, aztán szarni rá jó magasról, mert az ilyen "jóbarátok" szokták az ember kapcsolatát tönkrebxni, mert ott vannak mindig és beleugatnak mindenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!