Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értheti hogy nem tud hová tenni?
Karácsony előtt pár napja (azaz kb. 3 hete) szerelmet vallottam egy lánynak. Azóta csak a suliban találkoztunk (kivéve egyszer), és alig beszéltünk. Felajánlottam, hogy találkozzunk gyakszi után. Hétfőn belement volna, de délutános volt. Holnap (10.) is az, de konkrétan leírta hogy ne várjam meg. (egyébként dolgom lesz a városban, szóval pont jól kijönne)
Kb. egy hete elküldte ezt a számot:
https://www.youtube.com/watch?v=MGS7qfeGzyg&app=desktop
Mondtam neki hogy nem bírom az énekest, ezért megkért hogy legalább a szöveget olvassam el. (ritkán kér meg bármire is)
Hétvégén volt egy veszekedésünk, amit ő kezdett el. A következő nap reggel meg én kezdtem el mert megint azt csinálta amiről előtte a cirkusz volt. Este viszont tök jót beszélgettünk.
Tegnap egy vontatott beszélgetés után azt mondta hogy nem tud hová tenni engem. Ma is ráírtam, és ugyanúgy nem akar sehova menni a beszélgetés, mint tegnap.
Egyébként egyszer már elmondta hogy ő neki időre van szüksége (másfél éves kapcsolatának lett vége szeptemberben), és azt is hogy nem akar egyelőre kapcsolatot.
Én ezeket megértem, de nem értem hogy mégis mi történik? Az egyik nap tök jót beszélgetünk, talizunk is, a másik nap meg írni sem akar.
#1 Nem igazán tudom hogy milyen érzések képesek úgy kialakulni 3 hét alatt, hogy egyszer taliztunk, és csak a suliban találkozunk ahol alig beszélünk. Izé. (Facen mondjuk sokat beszélünk, de ezt ő preferálja nem én.)
Én már 9. óta bele vagyok zúgva. Anno ő is jóba volt velem, csak ugye közben jött egy másik srác akibe belezúgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!