Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki érzett már így és tudja mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel csak tegnap ismaerkedtünk meg itt,és az eszem mindenhogy azt akarta hogy lerázzam mivel többet akart egy sima kapcsolatnál és kb 10 perce sincs hogy nem beszélünk,de hiányzik..Mit csináljak hogy gyorsan el tudjam felejteni?2017. nov. 4. 21:39
1/5 anonim válasza:
Hogy hiányozhat valaki ilyen kevés ismeretség után? Ez inkább csak az, hogy szeretethiányod van, és mindenkihez elkezdesz kötődni, aki csak kicsivel is többet akar tőled.
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van,mármint szerintem nincs szeretet hiányom,de egyik legroszabb tulajdonságom az,hogy rövid idő alatt megkedvelek valakit és ezért sokszor pafára is esek
2017. nov. 4. 21:51
3/5 anonim válasza:
Hogy érted hogy többet akart? Esküvőt, gyereket, unokát? Vett egy közös sírhelyet magatoknak?
4/5 A kérdező kommentje:
Na ez poénos volt,büszke lehetsz magadra ;) amugy meg nem,mondta hogy meg akar fektetni amire én még nem igazán állok készen.
2017. nov. 4. 22:23
5/5 anonim válasza:
A megfektetés nem több egy sima kapcsolatnál, hanem annak szerves része előbb utóbb. Nem tudom mennyi idős vagy, de vagy barátkozz meg a szex gondolatával vagy vár ezzel az egész kapcsolatosdival, míg készen nem állsz rá. Tini rovat, tehát időd mint a tenger.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!