Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk titeket taszítanak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket taszítanak a nagyon vékony lányok?

Figyelt kérdés

48-9 kg vagyok és 170 centi. Egyszerűen nem tudok hízni, na meg van amikor nem is vagyok éhes. Kicsit félek, hogy túl soványnak tartanak a srácok. :/

15l

2018. jan. 5. 19:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
ha fozni tudsz felolem helikopter is lehetsz xdd
2018. jan. 5. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hogy nem taszítanak. Csak a vékony lányok tetszenek! A vékonytól az átlagosig. Úgy szép egy lány.
2018. jan. 6. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
19%

Elégedettnek kéne lenned magaddal, hány lány küszködik azért hogy vékony legyen mert nem tud lefogyni.

A vékony az ideál, mindenhol azt nyomatják, a pasik nagy részének is ez jön be, a normál testalkatúak már kövérnek számítanak.

Szinte mind titokban vékony lányra vágyik, akkor is ha nem vallja be, akkor is ha normál vagy duci lánnyal van, mindenki aki tehetné vékony lánnyal lenne, az arc már nem számít, akár ronda is lehet.

A pasik előbb választanak egy csúnya vékony lányt, mint egy normál alkatú de szép lányt.

Azon úgy felbosszantom magam, mikor egy eleve vékony lány siránkozik hogy feneket és cicit akar, meg akar hízni, örülj vazzeg!!!! Hisz mindenki olyan lányt akar mint te, sokan nem buknak már a cicikre és fenékre, se a feleslegre.

2018. jan. 16. 12:52
 14/16 A kérdező kommentje:
#13 bocsi, de nekem nem a mellemmel, vagy a fenekemmel van problémám, mert nekem az teljesen jó, viszont az már nagyon rossz, amikor anorexiásnak momdanak, meg belenézel a tükörbe és simán látod a bordád, meg kilátszik a csípőcsintod. Amikor azt hiszik beteg vagy, és hogy koplalsz, mert kövérnek hiszed magad.
2018. jan. 17. 17:36
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
#14 feleslegesen írod neki, úgysem érti :D iligy a csaj
2018. jan. 17. 20:28
 16/16 anonim ***** válasza:
63%

Már hogy lennék irigy? Próbálom vígasztalni a kérdezőt.

Ha annyira irigy lennék, csupa bántó dolgot írtam volna, ellenkezőleg.

Szerintem aki rád rosszat mond, hogy gebe vagy, anorexiás, vagy hogy koplalsz, stb., azok mind irigyek.

Szeretnének úgy kinézni, mint te, ne is foglalkozz azokkal, akik megszólnak.

Hízni még mindig könnyebb, mint lefogyni.

Amúgy betegség áll a hátterében annak, hogy nem tudsz hízni, vagy genetika? Ha előbbi, konzultálni kell egy orvossal, ha getenika, lehet dietetikussal kéne beszélned, aki megmondja, mit és mennyit egyél.

Az előbbi kirohanásom annak ''köszönhető'', hogy én pedig majdnem egész életemben azzal küszködtem, hogy lefogyjak. Engem amiatt csúfoltak, hogy jajj de husi vagyok, és miért nem fogyok le.

Úgyse jó semmi, ha vékony vagy azért macerálnak, ha több vagy akkor azért.

Hiába fogytam, sportolok, sajna van amin nem tudok változtatni, magasabb nem leszek, a csontozatom sem lesz vékonyabb, abból nem tudok fogyni.

Más nőismerősöm aki vékony és büszke rá, azzal dicsekszik annyit zabál csokit is amennyit akar. Nem tudja mekkora küzdelem oda figyelni étkezésre.

Ezért bosszant, mikor valaki arról panaszkodik, vékony, és meg akar hízni.

Mikor manapság mindenki fogyózik, a férfiak is inkább vékony lányokat preferálják.

2018. febr. 3. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!