Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfogadni az alkatom? NAGYON széles a csípőm.
Lány vagy? Ugye tudod, hogy a széles csípő nőies?
Nekem fiúként széles a csontom, én építettem magamra izmot és nem feltűnő. Örülj neki, hogy ilyen.
20F
Nem az alkattól függ, hogy valaki szép, csinos-e.
Mint ahogy a vékonyság nem garancia a szépségre.
Egyébként meg amit leírtál, az normális, nőies alkat, sokaknak tetszik.
Ha a kiszemelted olyan miatt utasít el, hogy nem pont akármilyen formájú a feneked, akkor jobban is jársz. Nem tárgyak vagyunk, hanem érző emberi lények.
Próbáld ki, hogy felírod egy papírra, hogy mi az amit szeretsz magadban, és ezt mindig bővíteni. Próbáld úgy elfogadni magaf, hogy a tükör elé állsz, és mondogatid magadnak, hogy gyönyörű vagy. A fiúknak is akkor fogsz tetszeni, ha saját magadnak tetszesz. Ugyanis ha sikerül magad elfogadnod, magabiztosabb leszel, és a fiúknak tetszenek a magabiztod lányok. Na meg a széles csípőn ne aggódj, szerintem egy lány szép széles csípővel, és gondolj arra, hogy így sokkal könnyevv lesz a szülés. Ne fogyj, hanem próbálj edzeni, de ezt se vidd túlzásba.
Ha meg a crush-odnak nem tetszik a feneked elmehet a búsba, ha nem figyel fel rád meg se érdemel.
Remélem segítettem. <3
Ui.: Ne mondd azt, hogy nem tudsz, csak nem akarsz tetszeni magadnak, próbáld megváltoztatni a nézeteid, olvass girl power-es blogokat, vagy olyanokat, akiknek sikerült megszeretniük a testüket!
Ez egyáltalán nem túl széles csípő. Teljesen normális, átlagos.
Milyen alakot szeretnél? Mint egy egyenes deszka semmi derékkal és csípővel?
Nekem is elég széles a csípőm de hozzá még a lábam is vékony és a derekam is. És így tisztára furának meg csúnyának láttam először ezt az alakot ami nekem van. De már többen mondták hogy jó alakom van. És mostmár eltudom fogadni az alakokat.
Szerintem nincs semmi baj az alakoddal. Csak mond magadba hogy jó az alakod és idővel el fogod fogadni magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!