Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek van egy lány akivel mindig veszekszek és csak haverként tekintünk egymásra de én nem meg szeretem és ezt nem akarja elfogadni csak magával törödik?
Nem tudom mennyire lesz nehéz megérteni amit írok, de okos 14 évesnek tűnsz, tekintve, hogy össze tudtál rakni egy ilyen szöveget, ami amúgy eléggé logikusan lett felépítve kisebb nagyobb botlásokkal:D
Először is, ne sajnáltasd magad a múltad miatt, sose használd arra amit rossz volt neked, hogy megsajnáljanak, és ezért adják meg neked azt, amire vágysz, mert akkor nem fogják őszintén adni. És hidd el ez nekik nagyon rossz érzés, továbbá neked is az lesz.
Az hogy valakibe te beleszeretsz, és ő nem érez ugyanígy irántad nem jelenti azt, hogy önző, és cask magával törődik. Az aki ezt így kijelenti másra,hogy csak magával törődik, arra vágyik, hogy az illető vele törődjön, mintsem magával. Nem jó így ráerőltetned magad a lányra. Hagyj neki szabad levegőt. Sőt így még inkább te lennél az aki csak magával törődik, mert nem tudod elfogadni a lány döntését, érzéseit, stb, és azt akarod hogy úgy viselkedjen ahogyan te akarod. Nem azt mondom, jó az ha valaki kap baráti tanácsokat, de az nem jó ha irányítani akarsz valakit, azt akarod, hogy olyan legyen amilyennek te akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!