Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van most, és mit kéne csinálnom?
Tudom-tudom, hülyén fogalmaztam meg magát a kérdést, de ez van. Na szóval van 1 lány 1 évvel fiatalabb nálam, és egy suliba járunk. Igazából szép lánynak tartottam (és mellette még sok mindenki mást), de különösebben nem érdekelt, soha nem is beszéltünk, aztán egyszer csak bejelölt, oké ennyi volt visszaigazoltam és kész, de aztán rám írt még karácsonykor, hogy Kellemes Karácsonyt xy! :D ezután beszélgettünk valamennyit még így 2x-3x rám írt, hogy szia, hogy vagy meg ilyesmik, aztán egy pár napig elhallgatott a beszélgetés és egyszer csak random rám írt, hogy Nem mert köszönni ez idáig is wtf, de mind1 még utána való nap ráírtam picit beszélgettünk, egyszer kétszer kérdezett ő is, de aztán nem, de akkor írt rá valamit és utána írtam neki, de arra meg nem írt semmit még egy emojit se küldött.
Szóval én úgy gondoltam, hogy bejövök ennek a lánynak, de valahogy mégse érzem azt az érdeklődést, meg azt is nehéz lenne elhinnem, hogy bejövök neki szerintem tök átlagosan nézek ki, neki meg egy nagycsomó helyes ismerőse van.. Képet is küldött már magáról (arcáról) . Az érdeklődési körünk is hansonló. Igazából én egy szerencsétlen xar vagyok még nem volt barátnőm se 17 évesen, így lehet, hogy csak én nem fogom mit kéne tennem. Egyébként azóta talán érzek valamit iránta, de én se tudom igazán. Randira is gondoltam már, de keveset is beszéltünk még, meg nem tudom bejövök-e neki.
Tudom elég össze-vissza lett ez a történetes-gondolatos leírás, de most hirtelen, gyorsan így sikerült
Szóval a leírás alapján Szerintetek mi van :O?
Mármint érezhet-e irántam vlamit, vagy mit akarhat :C?
Illetve nekem mit kéne tennem?
Annyira egyértelmű, hogy bejössz neki. :D
Nyugodtan írj rá, hidd el, úgy fog örülni neki, mint majom a farkának.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!