Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a szulei...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a szulei tiltjak tolem?

Figyelt kérdés
Van egy fiu, akit nagyon,de nagyon szeretek. En egy evvel vagyok idosebb tole, de a szulei tiltjak tolem, es mi nagyon sokaig beszéltünk ugy, hogy nem engedtek, es igy mult szerdan lebuktunk, es anyaval beszeltek, hogy nem lehetunk egyutt, stb..de nekem nagyon hianyzik, mert mar nem tudunk beszelni, es en nagyon, de nagyon szeretem, es o is szeret, de a szulei nem engedik, es hat nem tudunk mit tenni :(
2018. jan. 2. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen oka van hogy tiltják a szülei?

Esetleg mutatkozz be nekik vagy hívd el őket vendégségbe vagy vacsorázni, hátha megváltozik a véleményük.

2018. jan. 2. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Miért tiltják tőled? Mármint szerintem egyszerübben tudnánk válaszolni ha elmondanád.

15/l

2018. jan. 3. 00:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Mert mar nekem volt egy barátom, es ezért.

1.valaszolo, nem fog megváltozni a véleményük.:(

2018. jan. 3. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!